Разберете кои вещи в дома ви са “добри” и кои “лоши”!

2022
Разберете кои вещи в дома ви са добри и кои лоши!
Разберете кои вещи в дома ви са добри и кои лоши!

С течение на времето нашият дом постепенно започва да се пълни с най-различни вещи: обзавеждане, домакински уреди и мебели. През миналия век хората са обръщали много повече внимание на избора на мебели и интериор: наясно са били какво трябва да правят с вещите си, къде да ги поставят и каква енергия носят.

Лоша енергия

Разберете кои вещи в дома ви са добри и кои лоши!

Днес от хората все по-често можете да чуете, че в жилището им постоянно се загубват вещи, боледуват хора и домашни животни, умират растения, споделят за чути странни шумове и звуци, често горят крушки – и всичко това са признаци на натрупана лоша енергия.

За да се отървете от негативизма във вашия дом, внимателно проверете всички стаи за стари елементи от интериора. Може би тези неща са довели до натрупване на негативна енергия.

Реклама
loading...

Фигурки на птици

Опитайте възможно най-бързо да се отървете от статуетките на гълъби, орли и щъркели. Този елемент носи лош късмет на къщата.

Статуетки на слонове

Слончетата се поднасят, за да донесат щастие и късмет в дома. Статуетката на слон с хобот надолу обаче води до меланхолия, тежки мисли и униние.

Подаръци, които не ви харесат

От тях също трябва да се отървете, защото те пазят енергията на миналото. Те най-вероятно оставят отпечатък от вашите чувства и емоции, които сте преживели, когато сте получавали този подарък.

Изображение на риба

Този елемент кара хората да бъдат уязвими от силна енергия. Необходимо е да се отървете от образа на риби в дома си.

Рога на животни

Може да имате сериозни неприятности, дори да преживеете загуба на любим човек.

Напукани чинии и чаши

Чиниите и чашите с пукнатини губят от енергията ви и нарушават целостта на енергията на храната. От такава посуда можете да навредите единствено на себе си!

Износени обувки

В никакъв случай не трябва да пазите старите си обувки в гардероба! Овехтелите чехли и обувки трябва незабавно да се изхвърлят, тъй като привличат вредно влияние, уроки и клевети на техния собственик.

Съществуват обаче и редица вещи и предмети, които носят положителна енергия в дома. Не забравяйте да си купите някои от тях!

Битови предмети, украсени с народни картинки

Те имат благоприятен ефект върху хората. Всяка фигура или магически символ служат като пазители на здравето и благосъстоянието.

Бродирани възглавници

Служат като талисман за семейно благополучие и съпружеска любов.

Фикус

Това растение натрупва положителна енергия и помага да се съсредоточите и да се успокоите при стрес.

 

Вижте още: 10 плодове и зеленчуци, които можете да отгледате отново!

Класове пшеница

Те перфектно неутрализират негативната енергия във вашия дом. Препоръчително е да държите една ваза с житни класове на масата, на която сяда цялото ви семейство.

Надяваме се тези съвети ще бъдат полезни за вас, не забравяйте да ги споделите с приятелите си!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ