Разберете какъв родител ще бъдете според зодията

709
Разберете какъв родител ще бъдете според зодията
Разберете какъв родител ще бъдете според зодията

Родител Овен – Вие сте ръководител по природа. Притежавате много енергия и сте страстни по отношение на вашите интереси. Децата Ви възприемат като вдъхновяващ, вълнуващ и прекрасен пример, който трябва да се следва. Понякога устата ви е по-бърза от ума и произнасяте нещо, за което по-късно съжалявате. Въпреки това, децата винаги ще ценят факта, че сте честни. Те ще бъдат най-големите ви фенове заради Вашата огромна сила, а младостта ще ви носи положителни вибрации през целия живот.

Родител Телец – Вие сте практичен и търпелив родител, който по всяко време е готов с усмивка и прегръдка да помогне на детето си. Имате добър усет за това, което е наистина важно, така че рядко се занимавате с нещо, ако няма смисъл. Вашият най-голям недостатък е снизходителността. Твърде много отстъпвате пред вашите деца. Все пак, искате да бъдат щастливи, нали? Използвате здрав разум и им осигурявате здравословна храна и физически дейности. Най-хубавото е, че ще предадете на децата си вашите основни добродетели: лоялност, упорита работа и издръжливост.

Родител Близнаци – Като родител, Вие ще внесете във вашия дом много забава и хумор. Обичате интелектуалните дебати, така че най-често решавате кръстословица с децата си. Основен подход във Вашето възпитание е разговора и дебата. Вашите вкусове често се променят, а на децата това ще им се струва вълнуващо и стимулиращо. Цените страстния ум, а децата ще възпитавате да бъдат остроумни, любопитни и упорити, точно каквито сте и самите Вие.

Родител Рак – Като родител, Вие активно участвате в процеса на отглеждане на децата. Изпълнени сте с любов, чувство за сигурност, чувствителни сте и нежни. Имате вродена нужда да се чувствате сигурни, в безопасност и да има някой до вас. Стремите се да правите всичко за Вашето семейство, затова самите те зависят от вас. Прекалената закрила е още една черта, която родителят Рак би трябвало да избягва. Ако сте обсебени от детето си, за вас би било шок ако то си позволи малко самостоятелност и независимост.

Родител Лъв – Като родител, Вие сте заслужили семейна лоялност, защита и внимание. Страстни сте и изразявате чувствата си. Когато се чувствате обичани, животът сияе за всички около вас, но ако се чувствате пренебрегнати и подценени, ще бъдете разстроени и чувствителни. Лъвът е царски знак и не трябва да бъде отхвърлян. Децата харесват това, че сте щедри и ги обсипвате с подаръци и красиви жестове. Когато благодарят за труда, тогава гордият Лъв е доволен и блести.

Реклама
loading...

Родител Дева – Като родител, Вие сте разумни, но имате високи стандарти и съвършенството ви е основна цел. Учите децата на отговорност, на активен и здравословен живот. С течение на времето трябва да спрете да критикувате. Практични сте, искате да помагате, стабилни сте и пестеливи. Имате набито око, контролирате бюджета си и плащате сметките си. Не забравяйте да бъдете щедри с похвали и подаръци към Вашите деца. Със заслужени хвалби може да се изгради баланс и с критиките и неодобрението.

Родител Везни – Като родител, вие искате да създадете спокоен и хармоничен живот. Важно е домът да е хубав, дори луксозен и ще направите всичко, за да избегнете конфликт в дома. Може би ще бъдете по-слаб противник, ако детето е упорито и умее да манипулира в постигането на неговите цели. Обичате да бъдете домакини на приятелските и семейни събирания, а с това и ще научите детето да се отнася с доброта и уважение към околните.

Научете детето, че има правила и го наблюдавайте дали се придържа към тях.

Родител Скорпион – Като родител, ще бъдете емоционален център в семейството, независимо дали го разбирате или не. Вие сте страстни, чувствителни и дълбоко свързани с децата. Те Ви възприемат като загадъчна личност, заради Вашата откритост и честност. Бъдете наясно, че дори и Вие имате неетично поведение понякога и се фокусирайте върху взаимно уважение, емоционална искреност и привързаност.

Родител Стрелец – Като родител, обогатявате живота на децата с оптимизъм и голяма доза хумор. Вие сте авантюристи по душа и водите децата през живота със същата откритост и любопитство, които притежавате. Вие знаете, че знанието и образованието могат да бъдат постигнати по различни начини, освен традиционния. Ще прехвърлите вашите знания на децата. С това и Вашето дете ще има отворен ум…

Родител Козирог – Вашият фокус е да работите за семейството и да бъдете отговорни. Понякога може би прекалявате с работата. Вашите намерения са добри, но твърде много време посвещавате, за да правите каквото трябва, а недостатъчно време отделяте за това, което наистина е важно. Може би по-добре ще се справите с Вашата кариера, отколкото с Вашите деца, но имате “кос в ръкава”: Козирогът се стреми към постоянно усъвършенстване. Ако нещо липсва по отношение на децата, Вие ще работите, за да го постигнете.

Вижте още: Телец – подробен годишен хороскоп за 2017 година

Родител Водолей – Като родител, Вие насърчавате децата и ги подтиквате към свобода и независимост. Може би водите весел и нетрадиционен живот. Вашият дом е изпълнен с уникални произведения на детски изделия и други интересни предмети. Вашето главно изкушение е да се разкриете пред детето. Запознайте се повече с интелектуалните мисли, отколкото с чувствата на детето. За него, Вие сте модел за това как трябва да изглежда в бъдеще.

Родител Риби – Като родител, Вие сте невероятно внимателни, състрадателни и адаптирани към нуждите на децата. Още по времето, когато са били бебета, Вие сте чувствали тяхната болка и сте се радвали на всяко откритие, което правят в техния свят. Трябва да учите детето на отговорност, да не го съжалявате, ако не знае да си напише домашните. Това ще бъде положителен урок и за вас!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ