Сок, който ви защитава от рак: хит е по целия свят!

10215
Сок, който ви защитава от рак: хит е по целия свят!
Сок, който ви защитава от рак: хит е по целия свят!

Комерсиалната фармацевтична медицина все още трудно лекува рак, затова е необходимо да се обърнете към естествените средства.

Природните лекове са доказали своята ефективност в много случаи, така че защо да не ги опитате и в случай на рак?

Тази статия е посветена на един естествен сок, който ефективно се бори с рака и укрепва имунната система, подобрява притока на кръв и възстановява енергията ви.

Сокът може да се получи лесно, но има един недостатък. Той няма много добър вкус при пиене, но веднага щом узнаете всичките му предимства, ще искате със сигурност да си го приготвите.

Основните компоненти в този сок са цвеклото и морковите. Той силно се препоръчва за хора, които страдат от рак от дълго време, тъй като се противопоставя на ефекта от обичайните противоракови терапии.

Реклама
loading...

Бъдете свободни да използвате тази напитка всеки път, когато се чувствате депресирани или уморени, за превантивни мерки.

Съставки:

3 ябълки

3 портокала

1 лимон

1 кг биологичен мед

1 кг цвекло

1/2 кг моркови

Вижте още: Подправка, с която ще забравите за проблемите с бъбреците си! Ето коя е тя!

Начин на приготвяне:

Смесете всички съставки на висока скорост в блендер, докато получите хомогенна смес. Прецедете течността в стъклена бутилка и я съхранявайте в хладилник. Пийте сместа на празен стомах в продължение на 10 поредни дни, всяка сутрин и със сигурност ще забележите подобрение!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ