Имате напукани пети? Тези две съставки ще ви помогнат!

Имате напукани пети? Тези две съставки ще ви помогнат!
Имате напукани пети? Тези две съставки ще ви помогнат!

Грубите и напукани пети имат неприятен външен вид, причиняват дискомфорт, а понякога и болка. Никой не иска да се сблъсква с този проблем, особено през лятото, когато всички носят отворени обувки. Но ние имаме решение за вас!

Забравете за всякакви средства за грижа за краката! Ние открихме за вас прекрасен инструмент, който можете да изпробвате.

Той действително е много прост и лесен, а всичко, което ви трябва, са 2 компонента, които е вероятно да имате вече в кухнята си. Така че, следвайте инструкциите по-долу:

Необходими съставки:

4 чаши прясно мляко

3 супени лъжици бакпулвер

Инструкции:

Загрейте млякото и го изсипете в купа, подходяща за краката ви. Добавете бакпулвера и разбъркайте добре, но се уверете, че температурата е комфортна за вас.

Вижте още: Маски за лице с грис: Резултатът е мека, подмладена и свежа кожа!

След това накиснете краката си за 10 минути и се отпуснете. После ги изплакнете с топла вода и ги оставете да изсъхнат. За да получите най-добри резултати, повтаряйте тази процедура всеки ден.

Пробвайте и вие ще бъдете изумени от резултатите! Това ще подобри състоянието на вашите пети и ще ги направи по-меки и нежни. А накрая ще можете да носите и любимите си сандали отново!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ