Супер средство срещу мухъл: премахва плесента с гръм и трясък!

9141
Супер средство срещу мухъл премахва плесента с гръм и трясък!
Супер средство срещу мухъл премахва плесента с гръм и трясък!

Домашно средство, което ще се справи с ужасния мухъл в банята още след първото му нанасяне!

Баня – мястото, където почистваме тялото си, а заедно с него и мислите си. Така, че чистотата и свежестта в банята е първото нещо, за което трябва да се тревожи всеки уважаващ себе си човек. Но без значение колко се стараем, в крайна сметка в най-уединените кътчета на банята има ужасен мухъл, особено във фугите между плочките.

На рафтовете в магазина можете да намерите много различни почистващи препарати, но съставът им е често лош: те вредят на кожата и мирисът им е ужасен. Днес, ще споделим с вас една рецепта за домашно средство, което перфектно почиства банята от мухъл, мръсотия и бактерии и не вреди на здравето.

Средство против мухъл и плесен

Съставки:

Реклама
loading...

2 чаени лъжички етерично масло от чаено дърво

2 чаши вода

1 чаена лъжичка спирт

Приготвяне и прилагане:

Изсипете в спрей бутилка всички съставки и разклатете добре. Напръскайте проблемните области и оставете за 10 минути. След това измийте всичко, както обикновено.

Вижте още: Вашият дом ще бъде изчистен от негативната енергия само с 2 съставки!

Маслото от чаено дърво има силни дезинфекционни свойства, а спиртът разтваря и убива бактериите. Инструментът оставя след себе лека миризма, която бързо изчезва.

Още като анти-мухъл средство можете да използвате оцет, но имайте предвид, че миризмата му ще остане във въздуха дълго време.

Ще се изненадате, когато видите колко добре се справя това средство с плесента. Не забравяйте да споделите рецептата с приятелите си!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ