Сигналите на съдбата! Как да се научим да ги разчитаме?

Сигналите на съдбата! Как да се научим да ги разчитаме?
Сигналите на съдбата! Как да се научим да ги разчитаме?

Сигналите на съдбата и тяхното разчитане не е никак сложно. Провидението непрекъснато ни изпраща сигнали, които трябва правилно да разгадаем.

Налагало ли ви се е да разгадавате сигналите от космоса, които той загрижено ни изпраща, за да направи живота ни по-лесен и по-щастлив? Той ги изпраща, но ние не се вслушваме в тях. Запушваме си ушите, затваряме си очите и вървим напред, без да знаем къде и защо. В действителност, ние знаем, но не разбираме дълбокия смисъл на нашето движение. И така често стигаме до грешното място и не тогава, когато е
необходимо.

Как да се научим да разчитаме тези сигнали? Какви са те? Какво означават?

Първият сигнал, който може да бъде разпознат дори и от едно дете и за който по някакви незнайни причини възрастните забравят в съзнателния си живот – е чувството на радост, въодушевление и удовлетворение от това, което се случва с вас.

Ако вие правите нещо с ентусиазъм и вдъхновение, то това е знак от съдбата, че извършвате благочестиво, правилно и добро дело т.е. вървите във вярната посока. Колко често ние се принуждаваме да правим нещо насила, против своите желания. Опитайте се да не се лишавате от радостта да правите нещо в името на удоволствието. Приятно ли ви е да пишете стихове? Получавате ли от това занимание чувство на въодушевление и щастие, несравнимо с нищо друго? Тогава пишете! Кой знае, може би вашето увлечение, хоби, интереси, мили странности, които ви отвличат от работата, но ви носят истинска радост, може да се окажат съдбоносни.

Реклама
loading...

Втори сигнал. Вероятно добре са ви познати изразите “не ми ляга на душата”, “на сърцето не можеш да заповядваш”. Но всички ли следват тези ясни, ярки и безпогрешни сигнали на подсъзнанието си? А именно то се явява проводник на висшия разум за несъзнателното човешко същество. Колко често ние заглушаваме гласа на интуицията си убеждавайки себе си в удобни истини, следваме стереотипи и чужди очаквания. И не си позволяваме да се отпуснем и най-накрая да направим това, което лежи на душата ни. Насилието над себе си не води до нищо хубаво.

Трети сигнал. Ако нещата ви се получават – значи вървите по правилния път! Висшите сили явно одобряват избора ви и ви изпращат потвърждение под формата на победа и успех, които ви съпътстват в избраните дела. Ако от самото начало нещата не вървят добре и колкото и усилия да положите, нищо не се получава, все едно
пробивате непробиваема стена – това може да бъде сигнал, че не е вашето поприще или, че все още не сте готови за това. Следвайки сигналите е необходимо да израснете. Нашите небесни ръководители често умишлено ни изпращат изпитания, за да укрепят желанието ни, да ни закалят и да ни направят по-силни. Тогава проблемите вече не пречат, а ни помагат да се движим напред.

Четвърти сигнал. Сънищата – универсален метод на комуникация с небесните сили. Само че, за да разгадаем какво точно искат да ни съобщят небесните сили в своите неясни и объркващи послания, първо трябва да придобием елементарни умения – да запомняме тези послания. За да можем по-късно, на трезвен ум и свежа памет да сортираме всичко и да разберем какво означават те.

Вижте ощеЦвят който ще ти донесе късмет, според зодията: Виж кой е той!

Пети сигнал. Случайности – това са добре обмислените закономерности на небето, разшифроването на които е толкова трудно, колкото и на сънищата. Но правилното им тълкуване дава безпогрешни резултатите за корекция на поведението. За какво предупреждават и на какво ни учат? Струва си да се знае, че случайности изобщо не съществуват в света. Всичко, което се случва с нас, трябва да се случи по някакви неизвестни за нас причини. Именно с нас, именно в този момент, не по-рано и не по-
късно. Не трябва обаче, във всичките си действия да виждаме някаква закономерност или сигнал от висшите сили. Така лесно можем да стигнем до психиатрията. Но ако събитието, което се е случило има някакви последици за нас, значими и видими, то тогава не пречи да се замислим за него.

Аз ви съветвам да разчитате сигналите и всички случайни срещи, съвпадения, щастливи находки, загуби, сънища, победи и поражения, да ги анализирате от гледна точка на тяхното значение за вас. И тогава, дори и най-неприятните изненади, ще можете да възприемете спокойно и с благодарност.

Побързайте да споделите тези ценни съвети с приятелите си, не ги лишавайте от възможността да научат за сигналите на съдбата!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ