Пилетата могат да бъдат опасни за вашето здраве!

17877
Пилетата могат да бъдат опасни за вашето здраве!
Пилетата могат да бъдат опасни за вашето здраве!

Пилетата, които ежедневно ядем, могат да причинят сериозни заболявания на организма ни!

Важно е да знаете, че това е една истинска история от живота и трябва да я прочетете за повече информация като предупреждение:

“На моя приятелка наскоро й бе открит тумор и я оперираха за отстраняване на кистата. Отстранената киста бе пълна с тъмна кръв. Тя си мислеше, че ще се възстанови след операцията, но състоянието й е беше постоянно лошо.

Няколко месеца след операцията, тя претърпя рецидив и отиде при гинеколога си за консултация. По време на консултацията лекарят й задал въпрос, от който тя се озадачила.

Той я попитал дали често яде пилешки крилца и тя отговорила положително, чудейки се как е разбрал за хранителните й навици. ”

Реклама
loading...

Много експерти по целия свят твърдят, че пилетата са пълни със стероиди за ускоряване растежа им, за да се отговори на нуждите на обществото. Тази необходимост е не друга, а нуждата от храна.

Вижте още: Камъни в бъбреците и как да се избавим от тях с тази напитка

Пилетата биват инжектирани със стероиди във врата или по крилата. По този начин, тези части съдържат висока концентрация на стероиди.

Вие също трябва да знаете, че тези стероиди имат пагубно въздействие върху организма, тъй като ускоряват растежа на туморите.

Те имат повече странични ефекти при жените, защото предизвикват промяна в хормоните, което води до факта жените да са по-податливи на растежа на кисти в гърдите и матката.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ