Само за 20 минути с вашата кожа ще се случи чудо!

1222
Само за 20 минути с вашата кожа ще се случи чудо!
Само за 20 минути с вашата кожа ще се случи чудо!

Посочете една жена, която не мечтае за красива, чиста и сияйна кожа. Ето защо много жени използват грима за постигане на безупречен външен вид. Да, гримът може да направи много с вашия външен вид. Но използването на природни средства също може много да ви помогне. След като опитате този природен лек, няма да купувате повече скъпи кремове. Също така, ще бъдете толкова доволни от кожата си, че вероятно ще престанете да използвате всеки ден грим. Просто опитайте.

Започнете с розова вода. Вземете розова вода и избършете лицето си. След това вземете половин домат. Поръсете домата с малко захар и го използвайте като естествено средство за ексфолиация на кожата. Продължете 2-3 минути. Това ще отвори порите и ще премахне мъртвите клетки от вашата кожа.

След това е необходимо да масажирате лицето си.

Просто смесете 2 чаени лъжички доматен сок с 2 чаени лъжички гел от алое , можете да добавите и 1 капсула витамин Е и масажният ви крем е готов. Масажирайте лицето с него в рамките на 5 минути.

Вижте още: Перфектната поза, с която да изглеждате красива на всяка снимка

Реклама
loading...

След това нанесете маска за лице за 15 минути. За да я направите, вземете 2 чаени лъжици оризово брашно, добавете 2 супени лъжици доматен сок и няколко капки лимонов сок. Добавете розова вода, ако пастата е прекалено гъста. Нанесете върху лицето, оставете за 15 минути и след това изплакнете с вода.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ