Ако видите шал, завързан около дърво, това означава, че…

Ако видите шал, завързан около дърво, това означава, че...
Ако видите шал, завързан около дърво, това означава, че...

Виждали ли сте шал, увит около дърво, във вашия град?

В днешно време има нова тенденция, която се разпространява в целия свят, както се разпространява горски пожар! Не, хората не се опитват да направят дърветата по-модерни…

Причината е много по-мила и състрадателна!

Хиляди хора от всички страни завързват старите си шалове или правят свои собствени версии от ръчно изработени такива и ги връзват около основата на дървета в парковете и по градските пътища.

Тези шалове са щедър жест към бездомните хора, които са изложени на най-студените (и опасни) зимни температури! Топлите шалове са безплатни за всеки, който се нуждае от тях, и могат да осигурят топлина в студа.

Някои дори оставят шал с послания като:

“Аз не съм го изгубил! Моля, вземете го със себе си, ако ви е студено. Стойте на топло. Бог да ви благослови!”

Тук ние виждаме ясно, че хората, които оставят хубавите си шаловете, наистина се интересуват и искат да разпространят това отношение към онези, които се нуждаят от тях най-много!

Някои хора, участващи в проекта, като Елизабет Саммонс, използват любовта си към плетенето, за да дадат своя собствен домашен шал! Елизабет разказва какво е невероятното чувство да помагаш на тези, които са нуждаещи се.

Вижте още: Необичайни преживявания във времето и обяснението им!

“Мисля, че това е прекрасно нещо, което споделяме с другите. Много е хубаво!”

Тази тенденция започва в Сиймур, Индиана от една църковна група и стига до Съединените щати, където са събрани шалове за 1,56 милиона души без дом. На тях им е станало малко по-топло тази зима!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ