Тор, който ще възстанови здравето на любимите ви растения!

14484
Тор, който ще възстанови здравето на любимите ви растения!
Тор, който ще възстанови здравето на любимите ви растения!

Невероятно! Този тор помага в съживяването на всяко растение, в каквото и състояние да е било преди това. Ако растението има живи корени – нищо не е загубено. За да подготвите сместа-чудо имате нужда от нещо, което го има във всяка кухня. Вашите цветя отново ще бъдат здрави и красиви.

Ако вашите стайни растения са навели тъжно глава и вече не искат да растат и ако смятате, че най-добрият начин за справяне със ситуацията е да изхвърлите “домашния си любимец” – не бързайте!

Ние ще ви помогнем по един прекрасен начин да решите този проблем. Този тор помага да съживите растенията в почти всички случаи.

Да поливате просто растенията, не е достатъчно и най-вероятно вашите зелени съкровища се нуждаят от допълнително подхранване. Разбира се, можете да си купите в магазина тор, който ще бъде пълен с най-различни химични елементи.

Но вие можете сами и безплатно да си направите екологичен тор, който да бъде много, много ефективен. Прави се от хранителни отпадъци, които ги има във всяка кухня и обикновено ги изхвърляте. Но те са нужни на нашите растения заради микроелементите и съединенията!

Реклама
loading...

Вземете:

  • кората на 1 банан,
  • утайка от кафе,
  • яйчени черупки.

Приготвяне:

Сложете в подходящ съд банановата кора, утайката от кафе и черупките от 4-5 яйца, добавете вода (100-150 мл) и смесете всичко в блендер.

Вижте още: Ютията ви ще бъде като нова с този доказан трик!

Подхранете вашите цветя, като просто сложите сместа в почвата около стъблото и полеете, както обикновено. Подобно торене може да прави 1 ден в седмицата, докато състоянието на растението не се подобри значително. След това ще трябва да направите почивка.

Вашите растения ще ви благодарят и ще ви възнаградят с отличен външен вид и бърз растеж!

Периодично подхранвайте вашите растения с тази смес, дори и като превантивна мярка. Много е полезно. Погрижете се за вашите цветя и те ще ви зарадват с красив външен вид.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ