Джинджифил за пречистване на организма! Без повече болести!

7299
Джинджифил за пречистване на организма! Без повече болести!
Джинджифил за пречистване на организма! Без повече болести!

Пикантният джинджифил е една от най-полезните и вкусни подправки на планетата. Той е с висока хранителна стойност и се използва както за готвене, така и за лечение. Джинджифилът съдържа хранителни вещества, които са от съществено значение за оптималното функциониране на всички системи.

Общо 6 грама джинджифил съдържат 1,07 грама на въглехидрати, 0,05 грама мазнини, 0,12 грама фибри и 0,11 грама белтъчини. Той е богат на водоразтворими витамини, включително витамини В1, В2, В3, В6, В12, биотин и фолат, както и мастно-разтворими витамини като витамин А, лутеин, алфа-каротин, ликопен и бета-каротин и минерали, а именно калий, фосфор, манган, магнезий, желязо, мед и калций.

Тази подправка е мощно средство срещу появата на язви, има противовъзпалителни, антиоксиданти и детоксикиращи свойства и се използва широко за детоксикация и пречистване. Това е така, защото джинджифилът има противовъзпалителни и спазмолитични ефекти върху стомашно-чревния тракт. Много изследвания са доказали, че е по-ефективен от лекарството драмамин, използван за лечение на морска болест.

Освен това трябва да се отбележи, че много изследвания също са показали, че мощните противовъзпалителни свойства на джинджифила помагат за намаляването на ревматоидния артрит или симптомите на остеоартрит, като помага на пациента да се освободи от болката и подуването. Установено е също така, че джинджифилът може да предотврати рак, особено рак на дебелото черво.

Така че днес ние ще споделим рецептата за пълна детоксикация, която премахва токсините от тялото и тежките метали. В тази рецепта се използва английска сол, която създава обратна осмоза – процес, който премахва солта и другите вредни токсини от тялото и позволява магнезиевият сулфат да навлезе в тялото.

Реклама
loading...

Невероятна джинджифилова вана за детоксикация.

Необходими съставки:

½ чаша джинджифилов корен

1 чаша английска сол

1 супена лъжица прясно смлян джинджифил

Няколко капки етерично масло от джинджифил

Вижте още: Псориазис – 7 начина за домашно лечение. Рецепти и съвети!

Приготвяне:

Добавете всички съставки във вана, пълна с топла вода. Ако искате, можете да използвате и прясно настърган джинджифил или джинджифил на прах. Направете си ваната за 15-20 минути.

Забележка: След този процес на детоксикация се препоръчва да се пие много вода!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ