Диета “Стълба” – новата супер ефективна методика за отслабване

Диета Стълба - новата супер ефективна методика за отслабване

Диетата “Стълба” предлага един ефективен начин за отслабване. Тя набира все по-голяма популярност, тъй като трае само 5 дни и лесно се спазва.

Днес ние ще обсъдим тази диета. Авторите твърдят, че тя е много полезна.

Диетата “Стълба” е най-новата супер методика за отслабване, която позволява да се изгубят от 3 до 8 кг само за 5 дни! При това този резултат се задържа за дълго време, а самата загуба на тегло не само не вреди на здравето, а напротив, подобрява го.

Същността на диетата “Стълба” е проста, както всичко гениално – 5 дни, 5 етапа, които формират стъпалата водещи към вашата нова стройна фигура. Всеки нов ден е ново стъпало, нов етап от диетата.

Етапи – стъпала на диетата Стълба

Реклама
loading...

1. Пречистващ

Името на първия етап, или първото стъпало говори само за себе си. През този ден, ще бъдете ангажирани с прочистване на тялото ви. Етапът е много важен и полезен, затова се отнесете към него сериозно! Той помага да се усили въздействието на следващите етапи и внимателно подготвя тялото ви за отслабването. Плюс това, на този етап протича много добро прочистване на организма от шлаки и токсини. И като приятен бонус, още на този етап ще успеете да изгубите от 1 до 2 килограма от теглото си!

2. Възстановителен

Вторият етап е предназначен за възстановяване на благоприятната среда на стомашно-чревния тракт, което също е много важно както за здравето, така и за правилното отслабване. През този етап, вие ще зарадвате тялото си с консумацията на
млечнокисели продукти, които след етапа на “пречистване” ще се усвояват от организма много по-ефективно! Тъй като диетата през този ден ще бъде много ниско калорична, в допълнение към огромните ползи за червата, ще бъдете в състояние да изгубите още от 1 до 2 килограма телесно тегло. Вдъхновени от своите невероятни резултати, преминете към следващия етап.

3. Енергизиращ

Най-вкусният и приятен етап от диетата. През този ден, вие трябва да попълните запасите от енергия, които организмът ви е изразходвал за почистване и възстановяване, тъй като всичко, което е било скрито, той го е изгълтал и е гладен за
въглехидрати. Поради това, на третия етап, вие трябва да зарадвате тялото си с глюкоза, докато то не ви се е обидило. Глюкозата ще бъде изключително полезна (стафиди, мед и т.н.), така че няма да навреди на загубата на тегло. През този “сладък” ден, можете да отслабнете с около 0,5-1 килограм.

4. Строителен

Този етап е наречен така не случайно. Неговата задача е да помогне на организма да изгаря мастните клетки, без да засяга мускулната маса. Активният прием на протеини с храната помага на тялото да поддържа необходимите “строителни” дейности (загубата на тегло е шок за организма, защото това забавя много от жизнено важните му функции), но при това процесът на отслабване продължава! Строителният етап ще ви помогне да се сбогувате с още 700 излишни грама.

5. Изгаряне на мазнините

Е, стигнахме до финалният последен етап! Тук ви чакат полезни фибри, които ще ви помогнат да завършите процеса на отслабване. Фибрите перфектно насищат и успокояват чувството на глад, но за тяхното усвояване от организма трябва да се изразходва много енергия и в условията на липса на гликоген след 4-тия ден от диетата, той ще започне да го произвежда от мазнинините, активно изгаряйки ги. Последното стъпало от диетата ще ви помогне да изгубите още от 1 до 2,5 килограма телесно тегло!

Вижте ощеПочистете дебелото черво с помощта на 4 съставки

Меню на диетата “Стълба” за 5 дни

1-ви ден, 1-ви етап “пречистване”

През деня трябва да изядете 1 кг ябълки, да изпиете най-малко 1 литър вода и да вземете 6-8 таблетки активен въглен (по 1 таблетка на всеки 2 часа).

2-ри ден, 2-ри етап “Възстановяване”

В продължение на деня, трябва да изпиете 1 литър нискомаслено кисело мляко и да изядете около 600 грама нискомаслена извара. Плюс това е необходимо да пиете чиста или минерална, негазирана вода.

3-ти ден, 3-ти етап “Енергизиране”

През този трети етап от вашата диета през деня трябва да изядете: 2 супени лъжици мед, 300 грама стафиди, компот от сушени плодове без захар (заменета я с фруктоза) и вода.

4-ти ден, 4-ти етап “Строителство”

Протеинов ден – 500 грама птиче месо (пуешко, пилешко), задължително с много зеленина. Месото може да се вари, пече, да се приготви на пара или на скара. Не забравяйте да пиете вода през целия ден.

5-ти ден, 5-ти етап “Изгаряне на мазнини”

През този ден можете практически да си дадете малка почивка на корема. Можете да ядете пресни плодове и сурови зеленчуци в неограничени количества. Плюс това трябва да изядете около 200 грама овесена каша, сварена във вода и разбира се да пиете много вода!

Само за 5 дни и вие ще се сдобиете с нова, стройна фигура! За повече стимул, можете да нарисувате на лист хартия стълба, по стъпалата на която всеки ден да отбелязвате успеха си, а такъв ще има, дори не се съмнявайте.

Може би сред вас има такива, които вече са изпробвали тази диета-чудо?

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ