Мед и канела за засилване на метаболизма: Супер комбинация!

Мед и канела за засилване на метаболизма: Супер комбинация!
Мед и канела за засилване на метаболизма: Супер комбинация!

Може би ще се изненадате, но този продукт е сладък като мед и ще ви помогне в стремежа си да постигнете хармония! Нужно е само да започнете да го използвате по специален начин…

Тайната на тази активна смес е, че въздейства върху стомашно-чревния тракт. Медът и канелата помагат за пречистването на организма от паразити и токсини. Първоначално от приема на средството отслабвате около корема, а след това -навсякъде другаде. Резултатът ще ви се стори отличен, а талията ви ще намалее след една седмица!

Канела и мед за отслабване

Съставки:

0,5 чаена лъжичка канела

1 чаена лъжичка мед

1 чаша вряща вода

Приготвяне:

Изсипете канелата във врящата вода и я оставете да се запари, покрийте чашата.

Когато водата се охлади, добавете меда и разбъркайте напитката. Оставете канелено-медената смес да престои в продължение на няколко часа.

Приемайте напитката два пъти на ден, по половин чаша сутрин на гладно и половин чаша вечер преди лягане.

Не добавяйте никакви допълнителни съставки в сместа и се придържайте към точните пропорции, посочени в рецептата. Важно е медът, които използвате, да е с добро качество, закупен от надеждни хора.

Вижте още: Тъмни кръгове под очите? Отървете се с помощта на тази уникална рецепта!

Чудотворната подправка изгаря мазнините, а медът стабилизира нивото на кръвната захар. В комбинация те ще ви помогнат да ускорите метаболизма си и теглото ви ще се върне към нормалното. Ни най-малко няма да съжалявате, ако опитате тази рецепта – ще имате голям ефект! През деня няма да ви се яде сладко, а стомаха ви ще работи добре и теглото ви постоянно ще намалява… Не забравяйте да посъветвате приятелите си да използват рецептата!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ