Детоксикация на тялото: Премахнете излишния корем само за 3 дни!

Детоксикация на тялото: Премахнете излишния корем само за 3 дни!
Детоксикация на тялото: Премахнете излишния корем само за 3 дни!

Много хора търсят начин да отслабнат, но не могат да постигнат желания резултат. На първо място, вие трябва да извършите детоксикация на тялото си и да го очистите, за да постигнете идеалното тегло.

Лимон и куркума за отслабване

Ежедневната консумация на куркума ви предоставя много полезни свойства и е добра предпоставка, за да отслабнете. Куркумата очиства тялото ви от токсините и ви предпазва от болести.

От своя страна, лимонът премахва мазнините от кръвта. Това естествено диуретично средство укрепва имунната ви система. То е богато на фибри и намалява чувството на глад, осигурява ефективното храносмилане и стимулира черния дроб.

Вижте още: Използвайте това масло за здрава коса, мигли и вежди!

Така че, ако вие смесите лимонов сок и куркума, получавате много по-голяма полза! Имате мощна противовъзпалителна напитка, която ускорява храносмилането и загубата на тегло.

В чаша топла вода добавете 1/4 чаена лъжичка куркума, 1/2 лимонов сок, щипка канела и 1/8 чаена лъжичка чист пчелен мед.

Разбъркайте всички съставки, тъй като куркумата се утаява на дъното. Винаги пийте напитката гореща. Тя ще способства за ефективната детоксикация на тялото ви и ще се почувствате по-добре.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ