Икономичен крем за ефективно подмладяване на кожата!

3345
Икономичен крем за ефективно подмладяване на кожата!
Икономичен крем за ефективно подмладяване на кожата!

Резултатът няма да закъснее. Този крем против бръчки не само ще изглади кожата на лицето ви, но също така ще премахне пигментацията. Вие ще изглеждате много по-млади от своите приятелки!

Запишете си рецептата.

Жените естествено искат да изглеждат млади, красиви и привлекателни толкова дълго, колкото е възможно. И за да могат да постигнат този резултат, са готови на всичко. Харчат много пари и време, колкото се може повече от своите приятелки. Но не си струва да изпадате в такива крайности. Достатъчно е да си купите само 4 съставки, за да си направите този крем против бръчки и невероятните резултати ще ги усетите не са по лицето си, но и в джоба си.

Ние ще ви кажем как да приготвите един наистина ефективен крем против бръчки. Той също така има отлични почистващи и дезинфекциращи свойства и премахва пигментацията от родилните петна, тъй като съдържа йод.

Най-добрият крем против бръчки

Реклама
loading...

Съставки:

1 супена лъжица мед

1 чаена лъжичка вазелин

1-2 капки йод

1 супена лъжица рициново масло

Приготвяне:

На първо място, изсипете в стъклен съд 1-2 капки йод. Но не повече! След това добавете меда, рициновото масло и вазелина. Всичко се разбърква добре. Съхранявайте получения крем на тъмно и хладно място не повече от един месец.

Приложение:

Нанесете тънък слой от крема върху добре почистено лице. Преди да го използвате, е необходимо да го смесите. Възможно е да усилите ефекта с леко масажиращи движения върху кожата.

Можете да го използвате и като маска: нанесете върху лицето плътен слой от него за 15 минути до 1 час.

Вижте още: Оризовата вода ще направи кожата ви невероятно мека и нежна!

Този крем ще направи кожата ви по-еластична. Подхранващите полезни елементи придават на кожата стегнат, гладък и младежки вид.

Това чудо ще ви помогне да останете винаги млади, не само по душа, но и по тяло. В допълнение към неговите магически свойства против стареене, за разлика от други домашно приготвени кремове, този може да се използва и съхранява в продължение на 1 месец.

Споделете тази рецепта с приятелите си.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ