Ето как различните знаци от Зодиака се държат, когато са гневни!

2371
Ето как различните знаци от Зодиака се държат, когато са гневни!
Ето как различните знаци от Зодиака се държат, когато са гневни!

Без значение от кой знак сме от Зодиака, от време на време всички ние се ядосваме. И когато сме ядосани, ние забравяме за търпението, смирението и здравия разум, поне временно.

Може би ние трябва да разгледаме въпросът как реагираме на неприятните дразнители, за да се научим как да се контролираме.

Ето защо, ние ще ви кажем как се държат различните знаци от Зодиака при гняв.

Овен.

Реклама
loading...

Какво става, когато са ядосани: започва истерия.

Овенът е безспорно един от най-топлокръвните знаци. Този факт не е изненадващ, тъй като неговият елемент е огъня. Вътре в себе си всеки от зодията Овен тлее пламък, а когато е разгневен  бълва огън.

Овенът е в състояние да се обиди от една невинна фраза. В такива ситуации, Овните са по детски капризни; те не обръщат внимание на чувствата на другите и държат на своето си. Това е най-тъмната страна на хората, родени под този знак.

Обикновено Овните не започват кавгата първи, но затова пък не може да им се отрече умението да е завършат. Понякога те са нетърпеливи и променливи – особено когато те са под натиск или когато трябва да се направи нещо, за което те не са готови.

Хубава им страна е, че те се успокояват толкова бързо, колкото бързо са се вбесили, дори са способни да простят на тези, които са ги разгневили. Най-добрият начин да успокоите ядосания Овен е да запазите спокойствие и да не реагирате. Те са от онзи тип хора, които винаги лесно  “прощават и забравят”.

Все пак, това не означава, че следващия път, когато се ядосат, ще се държат по същия начин.

Телец.

Какво прави, когато е ядосан: дълго време ври, а след това се взривява.

Телците като правило са доста добродушни. Да ги изведете от равновесие, не е така лесно.

Но, ако го направите – пазете се! Първо Телецът едва доловимо ще загатне факта, че не е доволен, а ако игнорирате този намек, ще трябва да се справите с изригването на вулкан, преливащ във всички посоки с гореща лава гняв.

По принцип Телецът се ядосва на такива неща като изневяра, неравенство и предателство. В останалите случаи Телците предпочитат да не се ядосват излишно. Ако Телецът все пак се ядоса, то ще го държи дълго време. Дайте му време да дойде на себе си и да се възстанови, а до тогова не го закачайте – иначе ще съжалявате.

Въпреки това, ако Телецът се е успокоил достатъчно, за да обсъди какво се е случило, то е по-добре да му се даде шанс да говори. В противен случай, може да се ядоса много повече поради вашето нежелание да го изслушате.

Когато въпросът приключи, Телецът обикновено много бързо прощава – освен, ако сте извършили някакво действие, което счита за непростимо.

В повечето случаи, той запазва спокойния тон в работата си, но вие никога няма да бъдете в състояние да възстановите тези отношения, които са били между вас, преди да се скарате.

Близнаци.

Какво правят, когато са ядосани: бърборят непрекъснато.

В самото название на знака се съдържа указание за двойствената природа на Близнаците в Зодиака. Следователно, да предскажете как ще се държат при ярост, е много трудно – като например как да спечелите на рулетка.

Външно те може да изглеждат съвършено спокойни и съсредоточени, но техните гневни думи могат да ви наранят дълбоко.

Близнаците обичат много да приказват. Онова, което правят най-добре, не зависи от настроението им. Разгневените Близнаци може да викат, ругаят и да изсипват подигравателни обиди, а могат и  да се държат хладнокръвно и да отправят оскърбяващи подигравки.

Във всеки случай от разгневените Близнаци трябва да стоите на разстояние. На първо място, гневът им може да се прояви под формата на грубост или сарказъм, но скоро лесно се развива в поток от гневни обвинения, понякога придружени с разхвърляне на вещи.

За щастие, те не са склонни да останат дълго ядосани. Стига да не им се посочва какво да правят и как да се държат, те винаги ще бъдат в състояние да ви простят.

Рак.

Какво прави, когато е ядосан: изпитва смесени чувства.

Рак – много привързан, разбран, верен и любящ знак от Зодиака. Онова, от което се нуждае е взаимност. Ако той се почувства недолюбен, неразбран или обиден, то първото нещо, което започва да прави, е да се цупи.

Ако го нападате, ракът преминава към пасивно-агресивна тактика. Ако го игнорирате, той вероятно ще се затвори в черупката си. Внимание: не си струва да продължавате да го пренебрегвате – всичко ще завърши зле. Точно обратното, трябва да му покажете своите любов и грижа.

В качеството си на отшелник ракът може да се държи така, сякаш наистина не иска да говори с вас, но това често е просто уловка. Като правило, той наистина иска да се помирите, но не иска да  направи първата стъпка.

Ако пренебрегнете Рака или се отдалечите от него, той ще го приеме като още едно доказателство за безразличието ви и само ще задълбочи пропастта между вас. Тихите сълзи отстъпват мястото на мрака, а ако на Рака му се стори, че никой не обръща внимание на неговите чувства, случаят може да стигне до истерия.

Раците по природа в Зодиака са любящи и лоялни и очакват същото от близките им хора. Обикновено те държат кратко в себе си гнева, с изключение, когато сте извършили много сериозно нарушение.

Лъв.

Какво прави, когато е ядосан: ръмжи.

В свадата с Лъва печели този, който ръмжи по-силно. Може всяко дребно нещо да го ядоса и  бъдете сигурни: той веднага ще ви покаже своето недоволство. Той ще говори с гръмки фрази, ще крещи и вика, яростно ще хвърля предмети – накратко, ще направи сцена. Колкото по-силно, по-яростно, по-скандално – толкова по-добре (от негова гледна точка, разбира се).

Първата реакция на Лъва в конфликтна ситуация е да отправя обиди, без да се замисля за това как наранява другите. Много е вероятно Лъвът да ви наговори много лоши неща, но това е съвършено  необмислено и не го вземайте присърце. Просто Лъвът в Зодиака изразява своя гняв, както може, върху всеки, който му се препречи.

Успокои ли се, Лъвът не ще ви има зъб. Нещо повече, възможно най-скоро ще говори с вас сякаш нищо не се е случило. Той бързо изпада в ярост, но също толкова бързо става милостив.

Ако причината за кавгата е от някакво ваше действие или изказване, има надежда, че Лъвът ще ви прости, но да се извини за поведението си, това никога няма да се случи.

Дева.

Какво прави, когато е ядосана: вари се в собствения си сос.

Девата е една от най-търпеливите и обичащи знаци от Зодиака. Девите са способни невероятно дълго време да злоупотребяват със своето търпение, преди да покажат първите признаци на безсилие и гняв.

Много от Девите толкова дълго време носят в себе си таена обида, че това предизвиква проблеми в храносмилането и други здравословни проблеми. Околните често не разбират Девите, което често води до различни конфузни положения и най-накрая не издържат и избухват.

Те се опитват по всякакъв начин да избегнат подобни ситуации, защото се чувстват неудобно, когато трябва да са открито ядосани. Но ако решат да не крият повече чувствата си, няма да се сдържат. Гневът на Девите е толкова силен, че се усеща дори и в съседната стая.

Въпреки това, дори и в яростта си Девите остават пасивно-агресивни. Те на всяка цена се опитват да избягват конфликти и кавги. Ядосани, Девите биха предпочели да напуснат спора, вместо да останат и да дадат воля на чувствата си.

Като цяло, Девите от Зодиака не са злопаметни, прощават и за тях е нехарактерно да носят обида. От друга страна, те също така не са склонни да забравят. Ако някой не оправдава доверието им, едва ли някога ще му се доверят отново.

Везни.

Какво правят, когато са ядосани: тайно закипяват.

Везните не случайно символизират хармония –  това е знака-миротворец в Зодиака. Родените под този знак, винаги се стремят да поддържат баланс и равнопоставеност в отношенията си с другите, на всяка цена избягват битки и кавги. Ето защо, те са склонни да мълчат, да крият чувствата си, но все пак не губят самообладание. За Везните е много важно да бъдат очарователни и привлекателни, а гневът по тяхно мнение е един сигурен начин да развалят впечатлението за себе си.

Въпреки това, те са явяват едни от най-чувствителните знаци, показвайки себе си в определени обстоятелства, когато им е угодно.

Веднага след като кавгата избухне, Везните предпочитат да си тръгнат. Понякога те могат да хвърлят няколко нежни думи за сбогом, и като правило, през рамо.

Даже и на косъм от взрива, те ще се опитат да се сдържат, добре да помислят върху конфликта и ще скрият истинските си чувства под маската на безупречната си любезност.

Ако многократно обиждате Везните, те ще таят гняв срещу вас.

И все пак те са склонни да забележат и най-малките нюанси на дразнене и да ги запазят на съхранение в ума си и в случай на нужда да ги извадят и да ги ползват срещу вас.

Скорпион.

Какво прави, когато е ядосан: сее емоционален смут.

Как да разберем, че Скорпионът е ядосан? Погледнете очите му. Като правило, очите на Скорпионите издават гнева им много преди думите или жестовете им. Подобно на някои други знаци от описаните, Скорпионът е от тези, които са склонни да държат гнева си под контрол. Поне за известно време.

Обикновено той е ядосан мислено, а после планира своите действия въз основа на своето състояние на ума.

Понякога Скорпионът ви ограничава мислено, а понякога мълчи, защото подготвя следващия си удар. Това обикновено се случва много преди да достигне точката на кипене и да се взриви. Така че, след сърдития поглед следва неочаквано мълчание – по-добре се преместете на безопасно разстояние, докато той реши да се свърже с вас, за да “поговорите”.

Не се опитвайте да принудите Скорпиона за разговор, ако той все още не е готов, в противен случай ще съжалявате.

Ядосан, Скорпионът ще посее емоционално опустошение и хаос, без да погледне назад, и ще изсипе жестоки подигравателни коментари.

Скорпионите са злопаметните знаци в Зодиака. Да простят, могат, но да простят и да забравят? Никога!

Стрелец.

Какво прави, когато е ядосан: хвърля мълнии.

Безчестие, предателство, жестокост, ксенофобски изказвания – всичко това е в състояние веднага да разгневи Стрелеца, а в гнева си той е страшен. Ако го подразните, ще разберете това веднага – и побързайте да се измъкнете. При това бягайки.

Стрелецът ръководи огъня, така че не е изненадващо, че той бързо се измъква. В разгара на конфликта, той може незабавно да отстрани съперника си – както онлайн, така и в реалния живот.

Въпреки това, в общуването си с повечето хора Стрелците са доста търпеливи, така че едва ли ще се наложи да стигнат до спречквания.

Първият знак за раздразнение и предвещаващ гняв  е унищожителния сарказъм.

Когато Стрелецът се вбеси, от думите му започва буквално да блика сарказъм. Стрелецът се опитва да обуздае гнева си, знаейки, че когато се успокои, ще се срамува от загубата си на самоконтрол.

Основното нещо – уверите се, че Стрелецът не е започнал дразгата просто от скука. Той обича да решава проблеми и да преодолява трудностите, така че понякога, без да осъзнава, създава проблеми на приятелите и колегите си.

Козирог.

Какво прави, когато е ядосан: удря с копита.

Стихията на Козирога в Зодиака е земята, така че през повечето време той е доста сговорчив. В същото време обаче, той може да има строги изисквания за поддържане на мира в къщата. Козирозите оценяват дисциплината и отговорността – както в себе си така и в другите.

Най-вероятно, те просто искат да имат лично пространство – толкова, колкото пожелаят.

Човек никога не знае, какво ще ядоса Козирога. Освен това, в началото дори не можете да забележите, че той е ядосан.

Факт е, че Козирозите се опитват да не дават израз на емоциите си, особено ако са отрицателни. За тях е несвойствено да повишават тон  – те предпочитат да се цупят и демонстративно да ви игнорират.

В края на краищата те могат за миг да изневерят на себе си и да вдигнат шум, но бързо се успокояват. Ако все пак се разгневят, започват да хвърлят съдове и предмети. Това се случва толкова рядко, че обикновено шокират всички присъстващи.

Като правило, Козирогът ще ви прости, но първо със сигурност ще ви даде да разберете, че е имал по-добро мнение за вас и че сте го разочаровали.

Водолей.

Какво прави, когато е ядосан: отива на астрално ниво.

Водолеите обикновено са много спокойни и трябва да се постараете да ги доведете до раздразнено положение. При това те не могат да търпят спорове особено с упорити безсмислени упреци. Ако ви се разсърдят, по-скоро биха предпочели да се преструват, че ви няма. Водолеите, като правило, предпочитат да защитят своята позиция в ожесточената борба. Не обръщат внимание на този, който ги е обидил и потъват в собствените си мисли – идеалният начин за разрешаване на конфликтите от гледна точка на Водолея.

Ако не е възможно да избегнат дразнителя, Водолеите ще се чувстват притиснати в ъгъла и може да експлодират просто от чувството им на неудовлетвореност.

След това, те рязко ще отрежат цялата си комуникация и ще ви избягват на всяка цена, докато не се успокоят. Може би този взрив от емоции ще бъде достатъчен, за да дойде на себе си.

Възможно е в бъдеще да ви избягва перманентно. Всичко зависи от това колко стойностен сте за него. Ако сте отскоро познати, Водолеят е малко вероятно да си губи времето във възстановяване на взаимоотношението ви.

Вижте още: Каква майка си според зодията?

Риби

Какво правят, когато са ядосани: втурват се от една крайност в друга.

При Рибите от Зодиака всичко зависи от това в какъв ден ще попаднете на тях. Ако те имат лош ден, могат да опустошат с натрупания си гняв всеки случайно докоснал се до тях. В обичайния си ден повечето Риби се стремят на всяка цена да избягват конфликтите.

Рибите са с особена меланхолия, което е добре, защото в по-голямата част от времето, не им до дразги. Но ако те са ядосани, последствията ще са ужасни, и то на първо място за тях самите: Рибите принадлежат към онзи тип хора, които предпочитат да хвърлят цялата си ярост върху себе си.

За да се успокоят и да се възстановят, Рибите предпочитат да пият или пушат, а не да си изясняват  отношенията. Ако това не им помогне, най-вероятно, ще имат нужда добре да си поплачат.

Представителите на този знак от Зодиака при раздразнение и гняв по-скоро ще се разплачат, отколкото ще бушуват и ще унищожават всичко наоколо. След това те винаги се нуждаят от известно време, за да се върнат към живота.

Що се отнася до това колко са злопаметни, рибите са способни на крайности. Колко време ще носят обидата в себе си, зависи от обстоятелствата.

Ако статията за това как реагират различните знаци от Зодиака при гняв, ви е харесала, я споделете с приятелите си! 

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ