Сребърни мостове от фолио: Новото чудо на алтернативната медицина!

Сребърни мостове от фолио: Новото чудо на алтернативната медицина!
Сребърни мостове от фолио: Новото чудо на алтернативната медицина!

Чували ли сте за сребърните мостове? Тази статия ще ви изненада с невероятните ползи, които притежават за здравето.

Техниките на алтернативната медицина са много популярни в наши дни. Използването им често води до положителни резултати. Има един ефективен метод, който ще ви избави от различни заболявания. Важното е, че неговото действие е насочено не само към облекчение на болката, но също така и по отношение на лечението на самото заболяване. Този метод е известен от дълго време и е тестван от много поколения. “Сребърни мостове” – уникален терапевтичен метод, изобретен от руската лечителка Ирина Василевна.

За да го ползвате, се нуждаете от ленти от алуминиево фолио. Някои изследователи сравняват ефекта на този метод с използването на гривните от мед или гривните с магнити. Научете се защо и как да прилагате сребърните мостовете.

Сребърни мостове

За да направите сребърен мост, вземете парче широка лепенка и го залепете върху ленти фолио с размер 1 см на ширина и 1,5 см на дължина, оставяйки 1 см свободно пространство отгоре и отдолу, както и 1,5 см от ляво и от дясно. Приложете лепенката върху засегнатия участък и болката ще изчезне. Това е чудо!

Сребърните мостове се прилагат върху кожата по меридианите. Например, ако трябва да ги ползвате при остеохондроза на гръбначния стълб се залепват ленти от двете страни по дължината на гръбначния стълб. Върху крайниците сребърните мостове са насложени успоредно на дългите кости. За да засилите действието, можете да закрепите две.

Дядо ми винаги използва този метод при болки в сърцето. Просто прилага фолиото към тази област и болката си отива. Ако ви притеснява друга област, закрепете „моста“ на определеното място. Също така, сребърните мостове могат да бъдат използвани при бронхит, проблеми с черния дроб, миозит и други заболявания на вътрешните органи.

Широкото се използват сребърните мостове за премахване на белези. За изчистването на хоризонталните и наклонените белези се наслагват малки мостове. Ако белегът е дълъг, ще са ви необходими няколко парчета, които се припокриват в интервал от 2-4 см. Сребърните мостове се сменят на всеки три дни.

Вижте още: Как емоциите влияят на здравето ни? Разберете как!

Също така, лентите от фолио са отлична алтернатива на ботокс-инжекциите. Преди да си легнете поставете сребърни мостове по челото или около очите си. След 2 седмици приложение дълбоките бръчки ще са видимо изгладени.

Тази жена поставила на челото си няколко ленти фолио. Такъв лифтинг ефект не сте виждали!

Разбира се, ако имате някакви здравословни проблеми, консултирайте се с вашия лекар. Започнете лечение само ако знаете точно вашата диагноза, така че да не си навредите при  самолечението.

Не забравяйте да споделите необичайния метод за прилагане на фолиото с приятелите си!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ