Диета, с която ще изгубите 3 кг само за 5 дни! Абсолютен хит!

Диета, с която ще изгубите 3 кг само за 5 дни! Абсолютен хит!

Тази диета гарантира, че можете да влезете във форма само за пет дни. Ще го постигнете, като пиете лесно приготвена напитка всяка сутрин.

Излишъкът от телесно тегло се описва като прекомерно натрупване на мазнини в тялото. Мастните натрупвания в тялото значително могат да повлияят на функцията на всички вътрешни органи, включително и сърцето, черния дроб, бъбреците и ставите, особено на коленете и бедрата. Хората, които са с наднормено тегло са изложени на по-голям риск от развитие на диабет, високо кръвно налягане, сърдечни заболявания, нарушения на жлъчните функция, подагра и други.

Ако имате проблеми с наднорменото тегло и искате да го намалите, тази рецепта може да бъде точната за вас.

Диета, с която ще изгубите 3 кг само за 5 дни! Абсолютен хит!

Диета с лимон и магданоз

Реклама
loading...

Необходими продукти:
• 1 лимон
• 60 грама магданоз
• 300 мл вода

Начин на приготвяне и прилагане:

Изстискайте лимона. Нарежете магданоза и разбъркайте двете съставки в купа. Залейте със студена вода.

Пийте по една чаша от тази напитка преди закуска всяка сутрин. Правете това в продължение на 5 последователни дни. Направете 10-дневно прекъсване и след това повторете целия процес. Можете да продължите това лечение за толкова дълго, колкото мислите, че е необходимо.

Вижте ощеЛимонът и неговите ползи в красотата и здравето!

Задължително е тази напитка да се приготвя сутрин и да се пие винаги прясна.

Напитката ускорява процеса на изгаряне на мазнини, но в същото време отговаря на ежедневните нужди на тялото ви от витамини и минерали.

Магданозът подобрява храносмилането и стимулира тялото да елиминира излишната течност, като по този начин се елиминира и подуването. Лимонът стимулира обмяната на веществата и поддържа алкалността във вашето тяло.

Хареса ли ви статията? Споделете я с приятелите си!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ