Откажете тютюнопушенето с помощта на тази билка!

Откажете тютюнопушенето с помощта на тази билка!
Откажете тютюнопушенето с помощта на тази билка!

Въпреки, че всички ние сме наясно с негативните ефекти от тютюнопушенето, изоставянето на този навик може да бъде трудно. Никотинът е една от основните причини, поради които хората продължават да пушат, тъй като той води до пристрастяване.

След известно време тялото започва да привиква към никотина и то не е в състояние да функционира без него. В действителност, колкото повече пушите, толкова повече никотин ви е нужен!

Когато тялото не може да получи необходимия никотин, на вас ви се приисква да запалите цигара и вероятно чувствате тревожност и стрес.

За да се избавите от това състояние, се изисква определен период от време. Въпреки че физическите симптоми могат да изчезнат след няколко дни, желанието може да остане за по-дълъг период от време.

Ако сте решени да откажете пушенето, тази статия определено е това, което търсите.

Според едно скорошно изследване на германски учени, стевията помага в лечението на цигарената и алкохолната зависимост. Стевията блокира сигналите, които тялото се опитва да изпрати, което от своя страна, помага много по-лесно да преодолеете апетита си към никотин.

Стевията е част от семейство хризантемови с произход от Парагвай, където хората са я използвали като естествен подсладител много дълго време.

Що се отнася до терапията против тютюнопушенето, трябва само да нанасяте няколко капки от стевия върху езика си всеки път, когато почувствате нужда да пушете. Без значение колко невероятно прост е този трик, той е много ефективен!

Вижте още: Ефективни лекове за премахване на афтите в устата!

Стевията може да бъде намерена под формата на прах и в течна форма. Предлага се в магазините за здравословни храни и големите супермаркети.

В допълнение, стевията е полезно средство против затлъстяване, диабет и хипертония. Тя има способността да подхранва, стяга и изглажда кожата, което е причината, често да се добавя към много продукти за грижа за кожата. Също така е ефективна при лечението на акне и дерматит.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ