Възстановете баланса на pH в организма си с тази диета!

6732
Възстановете баланса на pH в организма си с тази диета!
Възстановете баланса на pH в организма си с тази диета!

Балансът на рН в организма е много важен за всеки човек, и то не само за пациентите с рак. Общото здравословно състояние до голяма степен зависи от рН нивото в тялото. За да сте здрави, трябва да поддържате алкална среда в организма си.

“Човешкото тяло трябва поддържа слабо алкално рН – 7.35, но лошото хранене и стресът могат да променят рН средата, поради което да се развият болести.”

За съжаление, да поддържате алкална среда в организма си в днешно време е изключително трудно, защото всички ние консумираме нездравословни храни, богати на химикали и токсини, използваме микровълнови фурни и хапваме в заведенията за бързо хранене.

Подобен нездравословен начин на хранене създава кисела среда в организма и по този начин значително увеличава риска от рак и други здравословни проблеми.

Затова е много важно да спазвате здравословна алкална диета, за да възстановите баланса в тялото, да ускорите оздравяването и да поддържате здравето си.

Реклама
loading...

Ние ви предлагаме изключително полезна информация за това как да възстановите рН баланса си в организма и как да поддържате алкална среда. Алкалната диета може да ви помогне да преборите възпалението и различните други заболявания.

Вашата алкална диета трябва преди всичко да се основава на органични зеленолистни зеленчуци, карфиол и зеле, броколи, билки и подправки, кореноплодни зеленчуци, бобови растения, ядки и семена, леща и грах, лук, чесън, лук и зърнени храни без глутен, ориз в малки количества.

В допълнение, яжте колкото се може повече зеленчуци и малко птиче месо или риба няколко пъти в седмицата.

Избягвайте захарта, тъй като раковите клетки използват повече глюкоза за единица време, отколкото здравите клетки. В допълнение, захарта намалява съдържанието на магнезий в организма и по този начин поддържа рака. “Естествените” захари като агаве и мед, също трябва да бъдат изключени от вашата диета. Вместо това, можете да използвате неподсладено ябълково пюре, смокини, сушени кайсии или пресен ананас.

Професор Колин Кембъл, доктор на науките, провел проучване, в което  установил, че млечните продукти имат най-голяма вероятност да доведат до рак, тъй като съдържат казеин протеин.

Вижте още: Дафинов лист и неговите уникални ползи за здравето

Ето защо, млечните продукти трябва да бъдат изключени от хранителния ви режим в случай на рак, защото могат да предизвикат възпаление, влошаване и поддържане на разпространението на рака.

Избягвайте лепкавите храни, тъй като глутенът причинява възпаление. Не трябва да ядете храни като ръж, пълнозърнести храни, пшеница, макаронени изделия, хляб, зърнени храни, бисквити, кексове, кифли, бисквити и други тестени изделия.

Вие трябва да ги замените с храни без глутен като киноа, ориз, просо, елда и амарант. В допълнение, премахнете продуктите с захар и преработено масло.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ