Как да разговаряте безплатно навсякъде по света!

8945
Как да разговаряте безплатно навсякъде по света!
Как да разговаряте безплатно навсякъде по света!

Има много сайтове, които ви позволяват да разговаряте безплатно навсякъде по света. Всичко, което ви е необходимо – слушалки, микрофон и интернет.

Когато говорим за разговори през интернет, обикновено имаме предвид връзка PC-to-PC, повиквания с помощта на Skype и други подобни приложения. На телефони звъним не толкова често, а би трябвало!

1. Evaphone
www.evaphone.com
От този сайт можете да се обадите навсякъде, просто като напишете номера в горната част на страницата. В Evaphone има руски интерфейс. След като си побъбрите безплатно (сайтът има лимит, който дълго време ще ползвате), ще трябва да си плащате.

2. PokeTalk
www.poketalk.com
За да се свържете чрез този сайт не е нужно да имате микрофони и слушалки. Можете да се обадите директно от мобилния си телефон. Лимит – 50 обаждания на месец, всеки с продължителност до 10 минути.

3. Calleasy
www.calleasy.com
Този сайт има само едно ограничение. Може да се обаждате колкото си искате в страни, където разговорите са по-евтини от 5 евроцента на минута.

Реклама
loading...

4. FreeCall
www.freecall.com
За да използвате тази услуга, трябва да изтеглите едно приложение (Windows, Linux, Mac). Можете да се обадите навсякъде и дори да изпращате безплатни SMS. Лимитът на обажданията – 300 минути и една седмица.

Вижте още: Въвеждат много сериозна промяна във Facebook

5. ICALL
www.icall.com
Услугата използва интернет връзка, за да превърне компютъра ви в телефон. Просто го свързва към телефонната мрежа. Можете да звъните безплатно, колкото искате, но само в САЩ и Канада, с ограничение до 5 минути на разговор. Има приложения за iPhone и Ipod Touch.

6. MediaRing Talk
www.flash2voip.com
Безплатни разговори в няколко глобални “региона”, а именно САЩ, Централна Азия, Канада, Австралия. За позвъняване може да използвате и мобилния си телефон.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ