Кокосовото масло убива раковите клетки само за 2 дни!

87419
Кокосовото масло убива раковите клетки само за 2 дни!
Кокосовото масло убива раковите клетки само за 2 дни!

Кокосовото масло е уникален дар от природата. Прочетете статията и разберете защо!

Ракът на дебелото черво е един от най-често срещаните форми на рак сред мъжете и жените. Въпреки че има много естествени средства, които могат да попречат на болестта, лекарите все още вярват, че има достатъчно изследвания за потвърждаване на тези факти.

Науката все още подкрепя фармацевтичната индустрия и голям брой медицински изследвания все още я финансират. Именно защото все още са предимно фокусирани върху финансовата изгода, а не са мотивирани да открият ефективна защита за човешкото здраве.

Все пак, това не означава, че голям брой важни и полезни изследвания не се публикуват в реномираните научни списания.

Един чудесен пример! В Университета Аделаиди, Австралия, изследователите са открили, че лауриновата киселина (която се съдържа 50% в кокосовото масло) може да унищожи повече от 93% от раковите клетки на дебелото черво в продължение на 48 часа!

Реклама
loading...

Кокосовото масло има сериозен потенциал в борбата срещу рака. Това негово свойство е открито неотдавна, но неговата ефективност при лечението на много други заболявания отдавна е известна.

Кокосовото масло е истинско оръжие срещу много вируси, бактерии, гъбички и паразити, но също така е благоприятно за храносмилателната система, черния дроб и заздравяването на кожни рани.

То се използва за лечение на пациенти със сърдечни заболявания, диабет и болестта на Алцхаймер. Неговата сила е в лауринова киселина, която причинява процес на окисление, като по този начин значително намаляван нивата на глутатион!

Експериментите били проведени върху плъхове! Резултатите били поразителни!

Вижте още: Тази напитка премахва кисти и миоми само за 5 дни!

Доказано е също, че кокосовото масло може да намали страничните ефекти на химиотерапията и да подобри качеството на живот при пациенти с рак. Така, че е много жалко, че фармацевтичните компании не искат да финансират по-нататъшни изследвания на чудотворните му ефекти!

Ако имате сериозни здравословни проблеми или силна болка, препоръчваме ви да потърсите съвет от лекар. Самолечението може да бъде опасно за вашето здраве.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ