Вижте как този корен лекува рака и то само за 48 часа

Вижте как този корен лекува рака и то само за 48 часа
Вижте как този корен лекува рака и то само за 48 часа

Този корен на практика предизвиква “самоубийство” на раковите клетки, без да има неблагоприятен ефект върху здравите клетки, както е в случая с химиотерапията.

Група учени от Университета в Уиндзор в Канада през 2009 година започнаха да изследват различни билки за лечение на рак. Всичко започна, когато един онколог забелязал нещо интересно при пациентите, които страдат от рак и са имали контакт с корен от глухарче.

По време на нейната работа, доктор Памела Овадие открила антиканцерогени свойства в глухарчето.

– Един от моите колеги забеляза, че раковите клетки намаляват при пациенти, които пият чай от глухарче и веднага започнахме да проверяваме, въпреки че бяхме скептични – казва тя.

Мислех, че ако нещо полезно има в тревата, която расте навсякъде, хората досега щяха да знаят това – казва докторката.

-Откакто е започнал този проект, ние успяхме да извлечем екстракт от глухарче, който тествахме в лаборатория, за да проверим неговата ефикасност срещу левкемия, рак на дебелото черво и панкреас. Бяхме изненадани как действа върху раковите клетки, буквално ги убива, като в същото време не вреди на здравите клетки, както прави химиотерапията.

Вижте още: Защо да пиете топла вода всяка сутрин на празен стомах?

Екстрактът на маслото, получено от глухарче е разрешено да се прилага върху хора, в началото на 2015 г., а сега е в процес на тестване срещу левкемия.

Тази билка има способността да убива клетките на рака и то само за 48 часа, казва д-р Овадие.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ