Този мъж пиел по 4 литра вода на ден! Ето какво му се е случило!

21699
Този мъж пиел по 4 литра вода на ден! Ето какво му се е случило!
Този мъж пиел по 4 литра вода на ден! Ето какво му се е случило!

Да, дами и господа, правилно сте прочели – този мъж решава да пие по 4 литра вода в продължение на 30 дни и познайте какво? Резултатите са шокиращи. Само погледнете в статията по-долу, за да научите повече за това. Както казахме, репортерът пиел по 4 литра вода всеки ден в продължение на един месец като експеримент, за да види дали ще има някаква промяна в здравето и в живота си като цяло. И така, какво се е случило? Журналистът бил много изненадан от резултатите.

Ден 1 – Нека партито започне

В първия ден той получил една бутилка, но нямал представа колко чаши се съдържа в един галон. И така, той погледнал към голямата бутилката с вода и осъзнал, че няма да бъде лесна задача. Но това не го спряло! Той напълно се фокусирал върху постигането на целта, така че не се концентрирал върху нещо друго. Той носел навсякъде огромната бутилка с вода.

5-ти ден – уринирате на всеки 20 минути

Всички знаем, че човешкото тяло се състои от 60% вода и се нуждае от вода всеки ден, за да работи! Но нека си го кажем – един галон вода на ден не е обичайното количество, което хората консумират. За да изпиете подобно количество вода на ден, трябва да я пиете по всяко време (дори когато не искате). Това означава, че трябва да пиете вода през целия ден. Тя ви кара да се чувствате пълни през цялото време, апетитът ви намалява, така че, следователно, вие започвате да ядете по-малко. В допълнение, чувствате постоянна нужда от уриниране – този човек например, ходил на всеки 20 минути до тоалетната.

Реклама
loading...

Ден 10 – чувствате се по-добре

Този човек също споменава, че пиел по чаша кафе сутрин, за да започне деня си. Но сега той винаги се събуждал свеж и енергичен, без да пие кафе. Освен това, той започнал да забелязва промяна във външния си вид и се чувствал по-красив. Косата и кожата му станали по-лъскави. Въпреки че му било трудно да продължи да пие цяла бутилка с вода, за което започнали да го смятат за ексцентричен, решимостта му да успее ставала все по-голяма.

15-ти ден – чувствате се пълни с енергия

Както казахме – той се чувствал свеж и изпълнен с енергия. Преди това консумирал 3 или повече чаши кафе на ден, но сега не чувствал подобна необходимост и това била голяма промяна за него. Също така, той спял много по-добре, и то малко по-бързо. Тялото му започнало да се адаптира към новия начин на живот, така че той бил жаден, ако не консумира вода за известно време.

20-ти ден – получавате комплименти

Този необикновен човек, тъй като трябвало да ходи до тоалетната доста често, забелязал, че урината му станала кристално ясна. Също така приятелката му направила комплимент за по-доброто му състояние на кожата и повишената енергия. Той започнал да се чувства щастлив и удовлетворен.

Вижте още: Отървете се от подаграта само за 3 дни с тази напитка!

30-ти ден – пречистване и освобождение

След 30 дни, той казва, че все още трябва да уринира много често, но в последния ден на експеримента бил жаден през цялото време. Един галон вода на дневна база е твърде много, но той добавя, че не мисли да спира новопридобития си навик. Причината – много положителните ефекти и факта, че се чувства добре, след като е изпил това количество вода.

Най-важното нещо – намерете точното количество вода за тялото си и започнете да я пиете възможно най-скоро, за да почувствате ползите от нея.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ