Японска бананова диета: Отслабнете 5 килограма за 7 дни

Японска бананова диета: Отслабнете 5 килограма за 7 дни!
Японска бананова диета: Отслабнете 5 килограма за 7 дни!

Бананите са фантастичен плод, който поддържа чувството за ситост по-дълго, поради което са идеални за диета.

Бананите съдържат три вида захари: фруктоза, захароза и глюкоза, но и фибри, а именно тази комбинация ни поддържа сити за по-дълго.

Многобройни изследвания показват, че само два банана на ден са достатъчни за 90 минутна тренировка. Ако сте любител на бананите, тази диета вероятно ще ви хареса, а най-хубавото от всичко е, че изобщо няма да чувствате глад.

За седмица може да отслабнете до пет килограма, но преди да започнете да практикувате тази диета, консултирайте се с вашия лекар или диетолог.

Закуска

Изяжте само един банан. Ако след 15 минути все още сте гладни, изяжте още един. Не би трябвало да ядете нищо друго за закуска, но ако мислите, че бананите няма да са ви достатъчни, можете да изядете и две до три супени лъжици варен ориз.

Яжте само узрели банани.

Обяд и вечеря

Вечеряйте най-късно до осем часа вечерта, въпреки че най-добре би било до 18 ч. Що се отнася до храната за обяд и вечеря, не сте ограничени в избора и може да ядете това, което обичате. Но нека порциите бъдат по-малки, както и е желателно да избягвате десертите.

Японките са известни със стройната си фигура, но те внимават след хранене никога да не бъдат напълно сити. Също така не би било зле да избягвате въглехидрати, бял хляб, бял ориз, захар и бяло брашно.

Само вода

По време на диетата единствената течност, която ви е позволена е водата, минерална или обикновена. Погрижете се водата, която консумирате да бъде със стайна температура.

Когато пиете, пийте я на малки глътки, не изведнъж. През деня можете да изпиете и чаша кафе, чай или прясно изцеден сок.

В специални случаи е допустима чаша бира или вино.

Междинна закуска

Около три часа след обяд може да изядете две кубчета черен шоколад или нискокалоричен сладкиш. Понички, сладолед, чипс и други подобни не са разрешени.

Разбира се, би било добре да изядете един плод, но ако имате голямо желание за сладко, не се тормозете.

Рано в леглото

Старайте се да си лягате най-късно до полунощ!

Тренирайте ако искате

По време на тази диета не е необходимо да тренирате, но ако искате, само напред. Постарайте се колкото е възможно повече да ходите.

Вижте още: Отслабнете за лятото с помощта на тази напитка за отслабване с мед

Водете си дневник

Водете си дневник как се чувствате и какво сте яли през деня. Също така, в интернет пространството може да намерите доста форуми и да обменяте опит с хора, които са на такъв режим на хранене.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ