13 знака за екстрасензорни способности, видими върху дланта

13 знака за екстрасензорни способности, видими върху дланта
13 знака за екстрасензорни способности, видими върху дланта

Екстрасензорни способности притежава в определена степен всеки човек. За това свидетелстват особени знаци върху дланите на ръцете. Всеки един от тях разкрива едно от лицата на специалния дар, бил той ясновидство или окултни способности и лечителство.

Някои са надарени с екстрасензорни способности, но както всички други, те също трябва да се развиват. Само тогава ще е възможно да се изявят напълно. Но до 28 годишна възраст трябва да се практикуват под ръководството на опитен наставник или учител. В противен случай, вие може да си навлечете много проблеми, като например
лош късмет или общо хронично заболяване. В по-зряла възраст за самостоятелна работа над себе си няма никакви пречки.

13 знака за екстрасензорни способности, видими върху дланта
13 знака за екстрасензорни способности, видими върху дланта

Определянето на знаците по дланите на ръцете ще ви помогне да разберете по-добре, каква посока да изберете в развитието на някои екстрасензорни  възприятия.

1. Кръст на горната фаланга на показалеца. Показва склонност към ясновидство. Но тази способност най-често се проявява след силен стрес, като например тежка злополука или смърт на близък човек. Притежателите на такъв знак могат в определени моменти буквално да видят картини на бъдещи събития. Използвайки тази способност е най-добре да се занимавате с проповядване, тъй като този “кръст” е
показател за добри отношения с Църквата.

2. Триъгълник на средната фаланга на средния пръст. Появява се в резултат от уроци по окултни науки. Този символ показва висока чувствителност към фините енергии.

Реклама
loading...

3. Вертикални линии на по-ниските фаланги на пръстите. Възможно е да се срещнат върху дланите на хора, притежаващи особен магнетизъм и харизма. Например, у ръководители, които се ползват с голямо уважение. Те са способни да привлекат вниманието на околните. Този знак се появява най-често в резултат на
дългогодишна работа над себе си. Той също така свидетелства за професионализъм във всяка една сфера на дейност.

4. Най-малко три линии на хълма на Меркурий. Този знак е известен като “знакът на самарянина”. Той се появява още в детството и показва способност за изцеление. В древни времена, хората с такива линии задължително са ги изпращали като ученици при някой лекар. Като правило, притежателите на знака на самарянина, много обичат животни и деца. Ако имате такъв знак, но сте далеч от медицината, не се притеснявайте. Никога не е твърде късно за развитие на екстрасензорни възприятия и техники, като например древната лечебна система Рейки, лечебни докосвания и други практики.

5. Остров на пояса на Венера се появява при хора, които са предразположени към ясновидство и имат силна интуиция. Въпреки това, тези способности в нормално състояние могат изобщо да не се проявят. Най-често, човек започва да предсказва бъдещето, изпадайки в транс, например при силно емоционално преживяване.

6. Пръстен на белия магьосник (пръстен на Юпитер). Това е знак на майстора. Той говори за вродена способност да се помага на другите чрез думи, мисъл или действие. “Пръстен” често се среща по дланите на психолози, духовни учители, йоги. Това са хора, които са се реализирали високо в живота.  Често притежателите на “пръстена на белия магьосник” притежават дарба за телепатия, ясновидство и други.

7. Пръстен на черния магьосник. Носителите на този знак са известни сред хората като хора с “лоши” очи. Най-добре е да не им се изпречвате на пътя и да не встъпвате в конфликти с тях. Те имат голям потенциал на негативна сила, но често не знаят как да го използват. Ако откриете такъв знак на себе си, не забравяйте, че трябва много внимателно да следите за своите мисли, думи и действия, тъй като всяко послание навън, рано или късно се връща.

8. Свободно стоящият кръст в центъра на дланта се нарича кръстът на Свети Андреас и свидетелства за това, че емоциите и умът на човека (дясното и лявото полукълбо на мозъка) са в пълна хармония. Тези хора се отличават с абсолютно спокойствие. Те почти винаги се намират в медитативно състояние. И това, което е особено ценно е, че те са склонни във всяка ситуация да взимат най-правилните решения.

9. Квадрат на хълма на Юпитер или квадрат на учителя е свидетелство за вроден ораторски талант. Тези хора умеят по най-забележителния начин да представят информация. Те имат силно изразена дарба да убеждават. А ако в квадрата се вижда и кръст, това може да се тълкува като знак за защита и за присъствието в живота на ангел-пазител.

Вижте ощеЕзикът на тялото – разкодирайте истинските мисли на човека

10. Линия на Изида. Притежателите на дъгообразна линия от хълма Меркурий към хълма на Луната често имат пророчески сънища. Те винаги предвиждат бъдещето. И ако на линията има остров, това означава, че този човек е в състояние да чете мислите на другите.

11. Двойна линия на живота. Сред тези, които притежават екстрасензорни способности тази линия се нарича линията на ангела-хранител. Тези хора притежават значителна енергия, в живота имат късмет повече от останалите.

12. Радиален контур на някой пръст. Често се нарича знак на “скенера”. Притежателите на този знак могат да управляват емоционалното състояние на обкръжаващите ги и да го поемат. Те често са настроени на “чужда вълна” и често попадат в не “тяхна” ситуация. Хората лесно могат да ги убедят в нещо и да се
възползват от това за тяхна сметка. Ето защо, ако откриете радиален контур на ръката си, в общуването си с хората, се опитайте да следите къде са вашите мисли и къде се налага някой друг.

13. Кръг в долната част на хълма на Луната. Знакът отразява способности за ясновидство. Притежателите му могат да чуват странни гласове в главата си и да наблюдават “картини” на екрана на вътрешното си зрение. Често тези видения се превръщат в реални събития.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ