Страдате ли от липса на калций? Опитайте този прах!

8910
Страдате ли от липса на калций? Опитайте този прах!
Страдате ли от липса на калций? Опитайте този прах!

Едно от най-честите метаболитни нарушения в организма е свързано с липсата на калций. Крехки кости, слаби и рушащи се зъби, тънки нокти, които се чупят – това са само някои от симптомите на недостига на калций…

Когато приготвяте пържени яйца за закуска, вие изхвърляте най-важната част на яйцето! Яйчената обвивка е съставена 90% от калций, който лесно се усвоява. Ползите от черупката на яйцето са несъмнени и само след седмица ще получите нейните ценни качества!

Яйчената черупка като източник на калций

След като изгледате това видео, ще се научите как да си приготвяте прах от черупката на яйце!

Отделете черупките от яйцата, изплакнете ги, поставете ги в предварително загрята фурна на 180 градуса и печете в продължение на 20 минути. След това ги смелете в хаванче. Биологично активната смес е готова! Приемайте от яйчения прах по 1 супена лъжица 2 пъти на ден, най-добре с овесена каша или сирене.

Реклама
loading...

Вижте видеото с подробни инструкции за приготвянето на този прах! Можете да подобрите здравето си и да го използвате като добавка към храната.

Вижте още: Ето как да разберете дали оризът съдържа пластмаса!

Природен комплекс от витамини – яйчена черупка с лимон.

Вземете праха, смесете го с пресен лимонов сок и бързо компенсирайте липсата на калций в организма! След 2 месеца прием, ще укрепите костите си с до 40%, а също така ще подобрите състоянието си при остеохондроза и остеопороза.

Покажете на приятелите си тази незаменима рецепта и им припомнете ползите от яйчната черупка!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ