Елдата ще ви помогне да отслабнете 9 кг за две седмици!

Елдата ще ви помогне да отслабнете 9 кг за две седмици!
Елдата ще ви помогне да отслабнете 9 кг за две седмици!

Тъй като подобрява паметта, елдата често се нарича идеалната храна за мозъка. Народната медицина я препоръчва за лечение на ревматизъм, глаукома и диабет.

Чаят от цветовете на елда има благоприятен ефект върху дихателната система и белите дробове в случаи на повишена кашлица или храчки. Сместа от листата и цветовете може да лекува атеросклероза – сериозно заболяване, което засяга кръвоносните съдове. Елдата омекотява ефектите от радиация, химиотерапия, и прекомерна умствена работа. В допълнение, тя е в помощ при сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане и проблеми с храносмилането.

Ако искате да направите маска за лице, смелете малко елда, за да получите едро брашно. Използвайте го също за лечение на екземи и язви.

В сравнение с другите храни, елдата е нискокалоричен продукт, който съдържа голямо количество протеини, аминокиселини, желязо, магнезий, калий, фосфор, йод, витамин В1, В6, P. Диетолозите често я препоръчват за хора, страдащи от анемия, хипертония и заболявания на черния дроб.

След две седмици консумация на диета с елда можете да отслабнете до 9 кг (Аз загубих 6!). Почистете тялото си от мазнините и токсините и подобрете функцията на червата и стомаха.

Реклама
loading...

РЕЦЕПТА:

На първо място, си купете елда. Можете да я намерите във всеки магазин за хранителни стоки.

Вижте още: Стриите могат да се премахнат завинаги по естествен път!

Залейте я с вряща вода. Прецедете и я залейте с вряща вода втори път (1 чаша елда – 1,5 чаша вода). Можете да приготвите 1, 2 или 3 чаши, колкото искате. Започнете с една и след това определете дозата по ваш вкус.

Яжте вместо закуска, обяд или вечеря по всяко време на деня. Наслаждавайте се на здравословната си диета и загубете тегло!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ