Кожата ви ще бъде мека и нежна само след 2 минути!

14039
Кожата ви ще бъде мека и нежна само след 2 минути!
Кожата ви ще бъде мека и нежна само след 2 минути!

Понякога съставките за онези ефективни продукти за грижа за кожата, които ни дават най-добри резултати, могат да бъдат намерени в нашата кухня.

Така че, ако кожата ви не е достатъчно лъскава, нежна и сияйна, не се отчайвайте. Проблемът може да бъде решен само с природни средства – лимон и сол.

Просто отрежете един лимон на половина, сложете му малко сол и леко разтрийте лицето си с кръгови движения за няколко минути, а след това просто го измийте с хладка вода.

След това избършете лицето си и нанесете домашна маската, която също сте приготвили сами.

За маската ще трябва да смесите мед и лимонов сок, като можете да добавите вода, ако мислите, че  е необходимо. Нанесете маската на лицето си и я оставете в продължение на 15 минути, след което изплакнете с хладка вода.

Реклама
loading...

Вижте още: Напитката, която ще ви подмлади! Разберете как да си я направите!

Отново избършете лицето си и нанесете овлажняващ крем, който обикновено използвате. Лицето ви ще заблести отново и ще придобие онзи младежки вид, за който мечтаете от години!

Ако информацията ви е харесала, не се колебайте да я споделите с приятелите си. Вероятно те също имат нужда от помощ в грижата за кожата на тяхното лице.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ