С канела и вода ще загубите 5 кг от теглото си само за 7 дни!

С канела и вода ще загубите 5 кг от теглото си само за 7 дни!
С канела и вода ще загубите 5 кг от теглото си само за 7 дни!

С канела, тази ароматна подправка, в комбинация с вода ще редуцирате теглото си само за една седмица!

Канелата е отличен антисептик и благоприятства развитието на добри бактерии
(пробиотици) в стомашно-чревния тракт. Освен това е добър антикоагулант, който намалява слепването на тромбоцитите и възпрепятства образуването на тромби в кръвоносните съдове. Така предпазва от инсулт, инфаркт и дори снижава кръвното налягане. Затова при хипертонична криза се препоръчват по 1-2 чаени лъжички.

Но да се спрем на отношението на канелата към визията, килограмите и отслабването. Факт е, че канелата намалява кръвната захар. Предполага се, че това се дължи на веществото проантоцианидин (най-могъщият известен антиоксидант), което се съдържа в нея. То повишава чувствителността на нашите клетъчни рецептори към инсулина и кръвната захар се нормализира много по-ефективно. Това действие на канелата е пряко свързано с т. нар. метаболитен синдром.

Метаболитният синдром се изразява в наднормено тегло, нарушен въглехидратен толеранс и високи инсулинови нива. Последствията са повишен холестерол, а твърде често и завишено кръвно налягане.

Консумацията на канела снижава кръвната захар, а оттам косвено намалява гликемичният индекс на храните. Всичко това спомага за намаляване на риска от метаболитен синдром и редуциране на наднорменото тегло като ефект от него.

Започнете да пиете тази чудесна напитка и ще забележите резултатите след една седмица. Дори диетолозите препоръчват тази домашно приготвена смес. Само за една седмица можете да загубите до 5 килограма телесна маса.

Всички знаем, че намаляването на теглото е много труден процес, но тази домашно приготвена напитка ще ви помогне да отслабнете и вие ще се чувствате прекрасно.

С канела и вода ще загубите 5 кг от теглото си само за 7 дни!

Тя се приготвя изключително лесно. Всичко, което трябва да направите е просто да вземете 2 обикновени и лесно достъпни компонента. Само за една седмица, ще можете да отслабнете до 5 килограма. Тази прекрасна рецепта ще ви помогне да отслабнете много по-бързо от всичко, което сте пробвали досега!

Вижте ощеЛимоновият сок – изключително здравословен и разкрасяващ

Ето какво трябва да направите: Просто добавете 1 чаена лъжичка канела в 250 мл вода и оставете да къкри в продължение на 5 минути.

След това отстранете от котлона и изчакайте течността да се охлади за 10 минути.

Необходимо е да пиете тази прекрасна напитка сутрин, веднага след събуждане на празен стомах.

Можете да я пиете и по средата на деня или преди вечеря.

Уверете се, че пиете тази чудотворната смес в продължение най-малко на 15 дни.

Експертите настоятелно препоръчват тази напитка и твърдят, че ще загубите до 7 кг от теглото си само за 15 дни.

Започнете още днес!

Хареса ли ви статията? Споделете я с приятелите и близките си!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ