Пари за черни дни! Как да не попаднем в капана на бедността.

Пари за черни дни! Как да не попаднем в капана на бедността.
Пари за черни дни! Как да не попаднем в капана на бедността.

Бели пари за черни дни, както казва българинът, обичащ да се подсигурява. От детството, всеки един от нас има касичка, в която поставяме пари за някаква приятна дреболия. С възрастта, желанията растат, а с тях и необходимите суми за осъществяване на мечтите. Да си купим нужната вещ, понякога ни трябват години и всичко е заради това, че ние постъпваме неправилно и сами привличаме бедността.

Защо някои хора бързо достигат финансовите си цели, а някои се провалят? Споделяме с вас един доказан метод, който ще ви научи как правилно да съхранявате и да увеличавате спестяванията си.

Как да спестим пари

Народни поверия

1. Парите трябва да се съхраняват в хубав портфейл. Не бъдете стиснати при закупуване на някакъв продукт, обърнете внимание на цвета и качеството. Казват, че парите обичат червения цвят и естествените материали. Препоръчва се също така да не изхвърляте старите портмонета.

Реклама
loading...

2. Старайте се да се избавяте от дребните монети, мръсните и парцаливите банкноти, както и от тези, които са надраскани. Те носят енергията на предишния собственик, така че похарчете ги най-напред.

Пари за черни дни! Как да не попаднем в капана на бедността.

3. Не поставяйте в портфейла и стари чекове, сметки, използвани билети, както и други отпадъци.

4. Не носят финансов просперитет и средствата, които са били получени случайно или нечестно. По-добре ги похарчете за нещо добро: дарение за бедните или за лечение. Позитивната енергия влияе благоприятно върху финансовото състояние.

5. Всеки знае, простата истина: “Парите обичат да ги броят”. Не забравяйте за това! А със спестяванията трябва да се постъпва по друг начин: спестяванията не търпят, когато твърде често ги пресмятат.

Пари за черни дни! Как да не попаднем в капана на бедността.

6. Финансов късмет ще ви донесе малък талисман в портмонето. Например, банкнота или монета с вашата година на раждане. Но да съхранявате там семейни снимки не си струва. Това нарушава притока на пари.

7. Никога не харчете всички налични пари. За да е винаги пълен портфейла ви, в него трябва да оставяте най-малко една банкнота.

8. Всички ние сме свикнали да спестяваме пари за черни дни, но тази настройка само смущава финансовата ситуация. Такава формулировка програмира във вас бедност, тъй като действа закона за привличането: Ако винаги си мислим за тъмните времена, то те ще дойдат. По-добре просто да се спестява, съхранява или да се заделя за нещо полезно, например за почивка.

Пари за черни дни! Как да не попаднем в капана на бедността.

Ритуал “Вълшебно скривалище”

За финансово благополучие

1. Бързо да натрупате определена сума и да привлечете богатството в дома си, ще ви помогне този древен ритуал. Той е подходящ както за пестеливи хора, така и за разточителни. Основното нещо е – да вярвате и да изпълнявате всичко, което се изисква.

Вижте ощеКак да привлечем късмет и богатство в дома?

2. Вземете 27 парични знака. Това могат да бъдат банкноти и монети от различни номинали, както и различни суми. Намерете в дома си тайник, в който ще съхранявате парите. Можете да направите скривалище под матрака, в книга, в буркан или да измислите нещо по-изобретателно.

Пари за черни дни! Как да не попаднем в капана на бедността.

3. Когато мястото за съхранение е вече избрано, вземете една монета или банкнота и кажете: “Скривалище на късмета! Паричка поставям и щастливо ще живея!”

4. След това, скрийте своята паричка. На следващия ден, повторете същата процедура. Съхранявайте парите в продължение на 27 дни, без никакви пропуски, иначе няма да работи. “Вълшебното скривалище” ще внесе хармония в паричния поток, както и ще възпита навика за спестяване на пари с позитивна настройка.

Управлявайте парите си правилно, за да може никога да не изпитвате нужда от тях. Нека тайните на паричната магия ви помогнат да се справите с хроничната липса на пари и донесат просперитет в дома ви!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ