Тя построилa къща от товарни контейнери: ще бъдете изненадани!

Тя построилa къща от товарни контейнери: ще бъдете изненадани!
Тя построилa къща от товарни контейнери: ще бъдете изненадани!

Напоследък все по-популярни са къщите от контейнери за превоз, товарни контейнери и хладилни контейнери, тъй като са сравнително евтини. За кратък период от време може да се изгради конструкция за различни цели: дом за постоянно пребиваване, баня или място на продажба…

Необходимо е да се изгради солидна основа, за да е възможно да се започне с инсталацията. Монтирането по всяко време на годината, разнообразието от опции за оформление – очевидните предимства на къщите от контейнери.

Къща от контейнер

1. Именно такъв дом избрала за себе си Клоуди Дюбрьой от Канада. Тази жена, която се занимава с проектиране на конвенционални жилища, разработила план за строителство на дом от контейнери.

Реклама
loading...

2. Идеята за такова жилище й хрумнало, докато се разхождала из едно от пристанищата на Монреал. Погледът й се спрял върху купчина изхвърлени контейнери…

3. Решението било взето. След известно време, 4 ръждясали контейнери станали собственост на предприемчивата жена. Работата започнала.

4. Когато подготвителните и топлоизолационните работи били завършени, от външната страна, обвили контейнерите с борови дъски. За 6 седмици бил завършен дизайна на фасадата.

5. Работата започната след внимателно почистване на всички повърхности, монтаж на отоплителната система, електическата и водопроводната система. Разбира се, интериорният дизайн й отнело много повече време. Но тук Клоуди използвала цялото си въображение!

6. И резултатът от тази работа е наистина впечатляващ. Това е дневната, която има големи прозорци, пропускащи изобилие от слънчева светлина…

7. За работната област, Клоуди избрала червени и кафяви тонове, които й напомняли за това как е започнало всичко.

8. Спираловидна стълба води до второто ниво на къщата…не е ли страхотно?

9. Кухнята е оборудвана с всички съвременни уреди: професионална готварска печка на газ, работна повърхност от неръждаема стомана, огромен хладилник – всички причини за кулинарно творчество!

10. Директно от спалнята – банята … много оригинално.

 

11. А, от ваната можете да се наслаждавате на гледката от прозореца с изглед към терасата. Това е мечта!

 

12. Ярки елементи на фон на стените, оформени в успокояващи цветове освежават интериора.

13. Усилията на Клоуди заслужават уважение. Браво!

Къщи от контейнери – много евтино, бързо и удобно. Такова нестандартно строителство отново доказва, че дори и със скромни средства, но богато въображение, можете да създадете нещо уникално!

Вижте още: Погледнете китката си и вижте колко линии имате на нея!Ето защо!

Споделете това вдъхновение с приятелите си!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ