Болката и хрущенето в ставите ще преминат веднага с тази рецепта!

Болката и хръщенето в ставите ще преминат веднага с тази рецепта!
Болката и хрущенето в ставите ще преминат веднага с тази рецепта!

Болката в ставите е често срещано оплакване и много хора от опит знаят какво представлява тя. Болката в ставите е адски неприятна и почти неизбежна: проблемите с коленете, раменете, лактите и китките съпътстват почти всеки, който седи пред компютъра по цял ден.

Особено силно, тези проблеми започват да се проявяват след 45 години. Но какво означава, ако болката започне да се появява още на 25-30? Дали проблемът е във възрастта?

Разбира се, болките в ставите могат да бъдат причинени и от друго, а не от стоенето пред компютъра и от заседналия начин на живот. Те може да се дължат на травми, работно претоварване, фрактури, артрит или ревматизъм.

Ето една рецептата от руската народна медицина. Тя включва в себе си само най-обикновени, достъпни съставки и помага даже още с първото й прилагане.

Рецепта за лечение на болки и хрущене в ставите

Реклама
loading...

Необходими продукти:

– 1 супена лъжица мед
– 1 супена лъжица горчица (люта)
– 1 супена лъжица сол
– 1 супена лъжица вода

Начин на приготвяне:

Разбъркайте добре всички съставки до получаването на хомогенна смес. След това изсипете сместа в една празна кутия от крем за ръце или друга опаковка.

Болката и хрущенето в ставите ще преминат веднага с тази рецепта!

Вижте още10 причини да пиете топла вода с куркума всяка сутрин

Приложение:

Когато следващия път почувствате дискомфорт, причинен от болка в ставите ви, просто намажете с този “крем” болезненото място. След това покрийте с найлонова торбичка, а отгоре завийте с топъл шал. Желателно е, той да е от вълна.

Този компрес трябва да престои на мястото от половин до два часа. Най-добре е тази процедура да се прави преди да отидете да спите, за да може ставите да си почиват след “лечението”. На сутринта отмийте “крема” с топла вода.

Повтаряйте тази процедура 4-5 последователни дни. Ще почувствате ефекта още след първия път, така че няма да е нужно да ви мотивираме допълнително.

Важно е да се помни, че самата смес трябва да се съхранява в хладилник не по-дълъго от 5-6 дни.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ