Какъв е кармичния ви хороскоп според датата на раждане?

2121
Какъв е кармичния ви хороскоп според датата на раждане?
Какъв е кармичния ви хороскоп според датата на раждане?

Нашият кармичен хороскоп ще ви помогне да опознаете себе си.

Знаете ли, че рождения ви ден не е просто дата. Всеки човек идва на земята, за да разбере нещо за себе си и да научи урока си. За да опознаете себе си, ще ви помогне нашия кармичен хороскоп.

21 Март – 19 Април: време за събуждане

Какво правите когато се събудите? Това, което сме длъжни да направим всяка сутрин – да се заредим с енергия! След това в рамките на деня ще сте заредени и изплнени с добро настроение. Вие сте родени в периода на възраждане на природата, така че се възползвайте! Тя ви дава много енергия. Вашият кармичен урок – да се научите да споделяте с останалите емоциите и чувствата си. Бъдете общителни и винаги се усмихвайте.

20 април – 20 май: време на растеж

Реклама
loading...

Какво му е нужно на фикуса, за да расте? Вода, правилно хранене и подходящи “витамини”. И една голяма и красива саксия. Същото е и при вас. Здравословна храна, изобилие от пространство и красиви аксесоари ще ви помогнат да се развивате хармонично. Но не забравяйте: всяко растение – в отделен съд. Вашите любими хора се нуждаят от достатъчно пространство за растеж! Вашите приятели и семейство имат собствено мнение, не се намесвайте в спорове с или без повод – това е вашият кармичен урок.

21 Май-20 юни: време на цъфтеж

Какво е общото и какво е различното между цветето и пчелата? Едното не може без другото, защото се допълват. Ум и сърце не са в хармония? Не всички действия изискват обяснение. Опитайте се да “обуздаете” една от воюващите страни. В личния си живот, използвайте чувства. На работа – ум. Щом се приберете у дома – не мислете за работа. И в офиса – не започвайте любовни връзки. Тогава всички области на живота ви ще бъдат в перфектна хармония.

21 Юни – 21 Юли: живейте днес

Вие сте галеници на съдбата, но не го разбирате. Всичко, което искате, ще ви се случи. И ще имате достатъчно време да му се наслаждавате. Но трябва да спрете да мислите за него! Вашият кармичен урок е да се научите да живеете днес и за днес. Спрете с мрачните мисли и планирането, така само си вредите.

22 Юли – 21 Август: време на съзряване

Не забравяйте, че не можете да огреете навсякъде. И не е нужно. В крайна сметка, самата природа в даден момент прави рязък завой и след лятото идва есента. Научете се да приемате света такъв, какъвто е. Успокойте се, общувайте само с хора, с които ви е приятно и животът ще ви се подреди.

22 август – 21 Септември: време е да приберете реколтата

Каквото и да търсите – то ще дойде при вас. Късметлия сте, нали? Само трябва да направите две неща – да се научите на търпение и по-правилно да разпределяте енергията си. Вашият кармичен урок е – не проявявайте агресия, не дръжте всичко да се случва, както го виждате. Почивайте си, не се карайте с хората и резултатите бързо ще дойдат… сами!

22 септември – 22 октомври: погледнете реалността

Както листата на дърветата пожълтяват през есента, така и вие трябва да се отървете от всичко старо и ненужно. Вие сте страхотна личност, но не сваляте розовите очила, а е време да видите колко може да бъде разнообразен и интересен животът. Вашият кармичен урок – да се научите да виждате реалността. Понякога реалността е по-интересна от съня.

23-ти октомври – 22 Ноември: докато първата слана

Вие сте трудна, властна, самостоятелна и много успешна личност. Но все нещо ви липсва, за се чувствате напълно удовлетворени. Често бързате прекалено, а когато трябва да действате – стоите безучастни. Научете се да не оставяте момента да ви се изплъзне и да реагирате адекватно на промените.

23 ноември – 21 Декември: чуйте вътрешния си глас

Нощта трябвало да се спи? Но по това време се пробуждат магическите сили. Слушайте интуицията си. Кой има нужда от помощ? И кога е по-добре да не давате съвети? Вътрешния глас ще ви каже верните отговори.

Вашата задача – чуйте вътрешния си глас.

22 Декември – 19 Януари: обичате подредеността

След дъждовната есен идва снежна зима. Така и вие обичате всяко нещо да е на мястото си. Но редът е абстрактно понятие и не всеки се нуждае от почистване.

Разберете, че вие определяте ритъма на живота си, а не общоприетите порядки и правила.

20 януари – 18 февруари: прочистете се

Вашият кармичен урок е да разберете, че постоянно трябва да се самоусъвършенствате и да ставате по-добри хора. Прочистете съзнанието си от миналото, от обидите, от насъбралия се гняв. Каквото било, било. Гледайте напред и ще преуспеете.

Вижте още: Коя е идеалната професия за вас според астролозите?

19 февруари – 20 март: бурните ветрове

Силният вятър е в състояние да помете всичко по пътя си. Не се опитвайте да помогнете на всеки. Вашият кармичен урок е да се научите на постоянство и да се съсредоточите върху нещата, които започвате. А това няма как да стане, ако откликвате на всяка молба за щяло и нещяло.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ