Момче отишло на бала с майка си. Вижте защо!

6215
Момче отишло на бала с майка си. Вижте защо!
Момче отишло на бала с майка си. Вижте защо!

В Охайо през тази година, трогателният акт на едно момче разтопи сърцата на много хора, въпреки че приятелите му го приели с насмешка. Вместо съученик като негов спътник на дипломирането, той поканил майка си…. Излишно е да казвам, че за всеки ученик в гимназията дипломирането е специален ден, който бележи прехода от детството към зрелостта. Това е събитие, което се очаква и подготвя дълго време. Но момчето нямало никакво съмнение с кого да отиде – всичко било предварително замислено и планирано.

“Майка ми никога не е имала абитуриентски бал – тя е пожертвала много, за да ме отгледа и възпита”, – казва Трей. – Знаех, че това решение е правилно”.
Майката на Трей е имала трудно детство. Когато била едва на 13 години, неизвестен мъж я изнасилил, в резултат на което забременяла. Мел е израстнала в приемни домове, където никога не се е чувствала истински обичана.

Въпреки всички трудности, тя твърдо е решила, синът й да има нормален семеен живот.

“Когато бях бремена с Трей, чувах от другите: “Мел, няма да бъдеш в състояние да отгледаш здрав и успешен човек – ти си израстнала в приемен дом. Ти не можеш да дадеш това, което не си имала.” Но сега е съвсем различно. Отгледах сина си по начина, по който исках и знам какво ми костваше това. Но нищо не беше напразно!”

Реклама
loading...

Вижте още: Не заспивайте с телефон в ръка! Вижте опасните последствия!

Тази покана е вид благодарност за това, което тя му е дала през всичките тези години!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ