Съдбата ви може да се определи според годината на раждане!

Съдбата ви може да се определи според годината на раждане!
Съдбата ви може да се определи според годината на раждане!

Замисляте ли се понякога каква ще бъде съдбата ви занапред и какво може да ви се случи в бъдеще? Искате ли да знаете какви черти на характера, заболявания и склонности са съдбовни за вас? Просто открийте своята година на раждане и определете съответстващите й характеристики. Вие ще бъдете много изненадани …

В Тибет считат, че душата може да се въплъти в човешкото тяло до 9 пъти. Смята се, че във всеки нов живот, на човека се възлагат някои изпитания на съдбата, които ще засегнат най-различни сфери на живота: любов, здраве, работа.

Тези изпитания се наслагват на човека във всяко въплъщение, независимо от това как той се е държал в предишните си животи.

Характеристика за поредното въплъщение се явява Мева (превод – бенка или белег). Мева показва, за кой път вашата душа се въплъщава в тялото на човека или кой по ред живот вашата душа живее на планетата Земя. Мева също показва какви предразположения на съдбата ви очакват.

Мева се определя много просто – намерете в таблицата своята година на раждане и определете съответстващата й Мева. А сега можете да разберете какви черти на характера, заболявания и сексуални наклонности са за вас предопределени от съдбата.

Реклама
loading...

Индивидуалната съдба според годината на раждане

Съдбата ви може да се определи според датата ви на раждане!

Мева 1

Неспокоен и песимистичен характер, не прекалено честолюбив. Покорно адаптиране към ситуациите. Външно открит и дружелюбен, вътрешно – инатлив. Трудно детство, средната възраст е благоприятна. Не много добро здраве, чувствителност, зависимост от алкохол и наркотици. Слаби бъбреци, пикочен мехур и гениталии. Склонност към депресия и промени в настроението. Не е много романтичен, но силно се нуждае от любов. По характер – собственик. Съдбата привлича посредствено, скромно съществуване. В работата има нужда от спокойствие и възможност за размисъл, обмисляне и планиране. Успешна дейност – свързана с вода.

Мева 2

Дружелюбен характер, не агресивен и не амбициозен. Традиционен начин на мислене, липса на инициативност, обсебен от детайлите. Прекрасен сътрудник в служба на другите. Най-добрата възраст е от 45-47 години. Дебело телосложение, обича сладкото, обусловени от съдбата заболявания на червата, кожни заболявания, на кръвта и гърба. В любовта са много внимателни към партньора, по-скоро емоционални,
отколкото умни. В живота не са нито бедни, нито богати. Хазартът е пагубен за тях и може да ги доведе или до самоубийство или до насилствена смърт, или до лишаване от свобода. Подходящи професии са тези, които са свързани с обществения живот, работата с хора, както и занимания сред природата, например земеделие.

Мева 3

Независим характер, оптимистичен и млад. Рано съзрява. Общителен и приказлив. Положителен и уверен ум, но нетърпелив и инатлив, не желае да приеме обстоятелствата. Най-добрата възраст 34-38 години. Живее за един ден, много възходи и падения. Физически силни и активни, но са вероятни психични и
неврологични проблеми, слаби стъпала. Ако започнат да употребяват наркотици, почти винаги стават наркоман и умират от това или получават психично заболяване. Рано съзряват. Директен и импулсивен характер. Бързо харчат всичко, което са спечелили. Не спестяват. Като професия са благоприятни тези области, в които имат възможност да изразяват себе си: оратори, музиканти, учители, писатели и активна
работа в сътрудничество с другите.

Meвa 4

Послушни и традиционалисти. Нерешителни и слаби, нестабилен ум, но прости и добри чувства. Природна доброта, лесно раними. Най-добрата възраст – юношество до 38 години. Слабо телосложение, голямо чело. Раздразнителност сутрин. Проблемите обусловени от съдбата – са с червата и дихателната система, податливост на епидемии. При жените – проблеми с половите органи. Ранно съзряване, външна
привлекателност. Трудности при създаване на стабилни връзки. Ще имат проблеми със създаването на семейство. Бързо харчат регулярните постъпления. Много лесно могат да бъдат ограбени. Като професии за предпочитане са тези, които са свързани с комуникация, връзки с обществеността, организиране на тържества, производство и търговия с вълна.

Мева 5

Човек на крайностите: много добър или много лош. Амбициозен или мързелив, морален или аморален и т.н. Критична възраст 42 години, след този момент животът се подобрява. Необичайно висок инстинкт за оцеляване. Здраво телосложение с добра устойчивост. В качеството на предразположение от съдбата – чувствителни черва, тумори, треска, хипертония и кръвни проблеми. Силна нужда от любов, страст,
склонност към доминиране. Лош късмет, но бързо се възстановяват от загубите. Катастрофален за тях е хазарта, който може да ги доведе до фалит. Желана професия е тази, която включва висока позиция за тези, които са амбициозни и мъдри, а ако не са амбициозни – по-лека работа.

Meвa 6

Директен характер и силна интуиция. Духовен, енергичен, иновативен. Естествен лидер. Борбен дух и високи цели. Самодоволството и страх от провал. Благоприятна възраст – около 40. Слабо или ъгловато тяло. Склонност към преумора, нервна възбуда и треска, главоболие и виене на свят. Слаби бели дробове, сърце и кости. В любовта – стремеж към покоряване и надмощие. Умел и смел финансист. Предпочитани професии са тези, които са свързани с управление, право, сферата на обучение и духовенството.

Вижте ощеРазберете кое е вашето число за 2017 и какво означава то за вас!

Мева 7

Оптимистичен и несдържан характер. Отличен оратор. Склонност към манипулиране на хората и външни прояви. Сърди се, когато остава незабелязан. Жив ум, внимателен към детайлите. Той търси щастие и свобода. Стабилност и устойчивост след 40. Няма да постигне много самостоятелно, тъй като му липсва постоянство. Слаба физика, стомашни проблеми, проблеми с жлъчката, бъбреците и гениталиите, неврастения. В любовта – привлекателен и чувствен. Вродена любов към свободата. Изборът на партньор е много важен за него. Печели пари, за да ги изхарчи. Късметът не е голям. Добър оратор, учител, проповедник и търговец.

Мева 8

Упорит и уверен в себе си характер. Придържа се къв определени възгледи, които е трудно да бъдат променени. Консервативен ум, налага своята гледна точка на другите. Външно спокоен, вътрешно силен. Вълк-единак с високо мнение за себе си. Едро, силно и здраво тяло. Проблеми с нервите, схващания в областта на гърба и раменете, атеросклероза, хроничен запек, хипохондрия. Неразбираем в отношенията, но верен и лоялен, когато създаде семейство. Ранен просперитет, привързаност към парите и желание да инвестира средства. Необходимост от стабилни позиции, за които се изисква надеждност.

Мева 9

Откритост, чувственост и емоция. Често лъскав, но безполезен живот. Импулсивен и нетърпелив. Прекалено критичен, защото очаква от другите твърде много. Често сменя връзките си. Идеалист, като презира материалното. Средната възраст е благоприятна, след това се влошава жизнения стандарт. Средно телосложение, силни и гъвкави. Нервни проблеми, безсъние, сърдечни заболявания и болести на очите. Атрактивни и смели в любовта. Съблазнителна реч и външен вид. Страстен, ревнив и собственически характер. Склонност към любовни фантазии. Силно се нуждае от пари, но му липсва постоянство. Късметът не е голям, не е богат, но не е и беден. Предпочитани професии: художник, дипломат, актьор и писател.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ