Екстракт от растение убива раковите клетки в рамките на 48 часа!

Екстракт от растение убива раковите клетки в рамките на 48 часа!

Онколози са направили случайно откритие: екстракт от това растение може да убие раковите клетки за период от 48 часа! Невероятно!

Наскоро група канадски учени са открили, че съществува мощна билка, която може да убие рака по естествен път и без странични ефекти само за 2 дни! Страхотни новини от Университета в Уиндзор, където учени изучават ефектите на глухарчето в борбата срещу рака от 2009 година насам. Проектът започна, когато един онколог открил връзка между екстракт от корените на глухарче и намаления риск от развитие на рак.

Памела Овадия е кандидат за поста докторант в университета, който е открил предимствата на корена. “Един онколог, който работи с нас, ни разказа за невероятното подобряване на състоянието на пациент, при ежедневното използване на чай от корен на глухарче. Ние веднага започнахме да изследваме този чай, за да видим как другите пациенти реагират на него, но бяхме доста скептични. Мислих си, че тъй като глухарчето расте навсякъде, ако има в него наистина нещо добро, хората отдавна щяха да го открият.” – Спомня си тя.

“От момента, в който започнахме този проект, ние успяхме да го приложим към различни типове ракови клетки в лабораторни условия. В лабораторията ние наблюдавахме неговата ефективност срещу левкемични клетки, рак на дебелото
черво и рак на панкреаса, както и при хронична миеломоноцитна левкемия. Открихме, че екстракт, извлякан от корени на глухарче много силно влияние върху тях, без да уврежда здравите клетки. Освен това, изследването потвърждава ефикасността при мишки, на които били трансплантирани човешки ракови клетки “- казва Oвадия.

Екстрактът от корен на глухарче е одобрен за изследвания на хора от 2015 г. и се намира в първия етап на изследвания за лечение на лимфом и левкемия. Биохимиците и един от лидерите на изследването, считат екстрактът за едно от най-мощните природни средства срещу смъртоносната болест.

Реклама
loading...

Вижте ощеКокосовото масло убива раковите клетки само за 2 дни!

Екстракт от растение убива раковите клетки в рамките на 48 часа!

Как действа екстрактът от корен на глухарче?

Екстрактът работи чрез индуциране на апоптоза в раковите клетки. Казано по-просто, той предизвиква процес на самоунищожаване на раковите клетки, без да причинява вреда на здравите клетки. Въпреки че изследването е все още в начална фаза, то е показало голям потенциал и може да бъде основа за успешно бъдещо лечение на хора, засегнати от тази коварна болест.

Хареса ли ви статията? Споделете я с приятелите си!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ