Открийте своя египетски знак и научете какво разкрива той за вас!

Открийте своя египетски знак и научете какво разкрива той за вас!
Открийте своя египетски знак и научете какво разкрива той за вас!

Невероятно! Разберете какво разкрива за вас вашият египетски знак от Зодиака, а точността ще ви удиви!

Египетският Зодиак се състои от 12 знака. Всеки знак е наречен на един от египетските богове. Този бог помага на родените под съответния знак, насочвайки ги и защитавайки ги.

Намерете своя египетски знак и прочетете какво ви обещава той:

Нил (1-7 януари, 19-28 юни, 1-7 септември, 18-26 ноември)

Притежавате жизнерадостен и търпелив характер. Можете лесно да се адаптирате към всяка среда. Вие сте много проницателни и поради това свое качество привличате хората. Вашите съвети винаги са на място.

Реклама
loading...

Най-добра съвместимост: Сет и Амон Ра.

Амон Ра (8-21 януари, 1-11 февруари)

Вашиата почтеност и безгранична харизма привличат хората към вас. Вие умеете да убеждавате и имате ораторски талант. Понякога сте толкова популярни сред приятели, колеги и познати, че за любимия ви човек просто нямате време.

Най-добра съвместимост: Нил и Гор.

Мут (22-31 януари, 8-22 септември)

Вие сте много емоционални и е възможно точно затова често да не ви достига нужната увереност. Често се хвърляте от тъга към радост. За да ви се хареса някой, той ще трябва да се запаси със забележително търпение. Вие сте в състояние да живеете в изолация от другите хора и да си изградите своя собствена тайна градина.

Най-добра съвместимост: Тот и Амон Ра.

Геб (12-29 март, 20-31 септември)

Вие притежавате способността да управлявате времето: никакво бързане, никакво суетене. Вие сте чувствени, впечатлителни и много привлекателни. Приятелите ви до такава степен ви се доверяват, че дори и да не искате, те започват да споделят с вас проблемите си с пълната увереност, че вашият съвет ще промени живота им към по-добро.

Най-добра съвместимост: Гор и Сет.

Озирис (1-10 март, 27 ноември – 18 декември)

Вашият любопитен нрав ви тласка към нови, необичайни и неочаквани експерименти. Вие вярвате в живота и сте уверени в себе си. Всеки миг изживявате с пълна сила, без да се страхувате от провали.

Най-добра съвместимост: Изида и Тот.

Изида (11-31 март, 18-29 октомври, 19-31 декември)

Вие сте весели, открити, амбициозни. Живеете в пълна сила, красиво, енергично, без предразсъдъци и угризения на съвестта. Обожавате новите, вълнуващи експерименти. Вие сте спокойни, доверчиви, щедри, обичате хората и безкрайно им се доверявате.

Най-добра съвместимост: Тот и Озирис.

Тот (1-19 април, 8-17 ноември)

Любопитството, в съчетание с предприемчивостта, ви тласкат в търсене на новото и непознатото. Оставайки очарователни и смирени, вие стоически издържате на всички препятствия, които животът е подготвил за вас. Винаги се стремите да достигнете до истината.

Най-добра съвместимост: Изида и Бастет.

Гор (1-7 май, 20-30 април, 12-19 август)

Ценят ви заради вашата жизнерадостност, благородство и здрав прагматизъм. Вашите цели вие виждате ясно, така че с постигането им не би трябвало да имате проблеми. Имате душата на творец и не се страхувате от упорита работа – напротив, стремите се към нея.

Най-добра съвместимост: Геб и Бастет.

Вижте ощеЦвят който ще ти донесе късмет, според зодията: Виж кой е той!

Анубис (8-27 май, 29 юни – 13 юли)

Предпочитате сянката пред светлината и самотата пред популярността. На много хора им изглежда, че сте изключително мистериозен човек. Ценят ви заради вашата чувствителност, искреност и вярност. Вие сте малко идеалисти и много емоционални.

Най-добра съвместимост: Изида и Бастет.

Сет (18 май – 28 Юни, 28 септември – 2 октомври)

Вие сте завоевател и смятате, че препятствията са създадени, за да се преодоляват. Затова вие постоянно ги търсите. Не зацикляйте на миналото, а гледайте с надежда към бъдещето.

Най-добра съвместимост: Нил и Геб.

Бастет (14-28 юли, 23-27 септември, 3-17 октомври)

Вие сте свикнали да се защитавате. Бдителността е вашата силна страна, но прекомерната предпазливост ви пречи правилно да оцените ситуацията. Вие трябва да преодолеете срамежливостта си и да се отворите към света, тогава животът ще ви изглежда много по-интересен и по-ярък.

Най-добра съвместимост: Гор и Секмет.

Секмет (29 юли – 11 август, 30 октомври – 7 ноември)

Вие сте страстна, непреклонна и горда личност според този египетски хороскоп. Винаги имате много приятели, макар че вие не сте много снизходителни към другите. Добре контролирате себе си, поради което рядко правите грешки. Въпреки това, зад вашата горда външност се крие една честна, чувствителна и предпазлива по природа душа, очакваща признание.

Най-добра съвместимост: Геб и Бастет.

Споделете този египетски хороскоп с вашите познати – любители на астрологията!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ