Отървете се от деформираната кост на палеца без помощта на хирург

Отървете се от деформираната кост на палеца без помощта на хирург
Отървете се от деформираната кост на палеца без помощта на хирург

Деформираната и изпъкнала кост на палеца на крака е честа причина за страдание при много жени. Болка при ходене, дискомфорт при носенето на обувки, грозен външен вид, деформация на палеца – това са неприятните спътници на нарастващите подутини.

Причините за деформацията на ставата в основата на големия пръст на крака (халукс валгус) са много: прекалено тесни обувки, неправилно хранене, наследственост, плоскостъпие, ревматизъм.

Обикновено, за да се отървете от деформираната кост и подутините по краката, ортопедите предписват коригиращи подложки, които изискват постоянно и продължително носене, а в по-тежките случаи – хирургична операция.

Отървете се от деформираната кост на палеца без помощта на хирург

Ние ще ви разкрием 5 начина, с помощта на които да се отървете от деформираната кост на стъпалото без помощта на хирург. Сложете край на страданието!

Реклама
loading...

1. Като начало трябва да изчистите тялото си от излишните соли. Залейте вечерта 1 супена лъжица смелени дафинови листа с 300 мл вода, оставете сместа да кипне и варете в продължение на 5 минути. Пресипете отварата в термос и оставете да се настойва до сутринта. На сутринта прецедете лекарството и го пийте по време на целия ден на малки глътки (не изпивайте течността наведнъж). Приготвяйте прясна напитка всяка вечер. Необходимо е тази отвара да се пие в продължение на 3 дни, а седмица по-късно, да се повтори курса.

2. За период от 2 месеца можете да се отървете от издадената кост на стъпалото, ако я мажете със следната настойка: 5 големи дафинови листа залейте със 100 мл водка и оставете да престоят за една седмица, като периодично трябва да разбърквате сместа. Накиснете краката си в гореща вода със сода (1 супена лъжица на 3 литра вода) и поставете през нощта компрес на костта с марля, напоена в настойката. Обуйте чорапи
докато спите.

3. Стрийте на прах 5 таблетки аспирин и ги разтворете в 10 мл йод. Мажете с полученото лекарство не само подутината на краката. То има благоприятен ефект върху всички проблемни стави: колената, лактите, глезените …

Вижте ощеДомашно приготвен крем против бръчки. Фармацевтите са изненадани!

4 Също така отлично облекчава болката и възпалението т.нар. йодна решетка. В продължение на 30 дни я рисувайте върху костта преди лягане, след като преди това сте накиснали краката си в топла вода.

5. Смесвайки йод и лимонов сок в съотношение 1:1, което според мен е отлично средство за лечение на деформираната кост, ще получите и лек срещу шипове на петата (плантарен фасциит)!

Преди употребата на каквито и да са средства или методи на лечение, винаги се консултирайте с лекуващия си лекар!

Споделете статията с приятелите и близките си!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ