Този тип жени са много полезни за мъжете! Учените са удивени …

Този тип жени са много полезни за мъжете! Учените са удивени ...
Този тип жени са много полезни за мъжете! Учените са удивени ...

Мъжкото здраве и житейско битие са в пряка зависимост от интелекта на различните жени, с които мъжете сключват брак.

Шведски учени са установили, че женитбата с интелигентна жена може да има положителен ефект върху здравето на мъжа. Изследователите са анализирали данните от половин милион двойки. Резултатите показват, че здравето на съпруга е в пряка зависимост от нивото на интелигентност на неговата избраница. При това, учените отбелязват, че умът на мъжа, по никакъв начин не влияе върху здравето на жената.

Този тип жени са много полезни за мъжете! Учените са удивени ...

Изследователите са на мнение, че резултатите са доста разбираеми, тъй като именно жената е тази, която в повечето случаи, взема решения, от които зависи начинът на живот на цялото семейство. Освен това, жената има последната дума в процеса на одобрение на начина на хранене на семейството.

Ето защо, по-високата интелигентност на съпругата й позволява да взема по-правилни решения, определящи начина на живот на цялото семейство. Мъжът обикновено изпълнява в семейството други функции. Той преди всичко изпълнява ролята на глава на семейството. В това си качество той по своему също влияе върху цялостното здравословно състояние на семейството.

Реклама
loading...

Вижте ощеПет неща, които хиперорганизираните хора правят в неделя

Тъй като осигурява доходите на семейството, които от своя страна определят условията за съществуване, качеството на закупуваните продукти и времето, което семейството може да отдели за почивка, ролята на мъжа също е много важна.

Този тип жени са много полезни за мъжете! Учените са удивени ...

Мъжете често се изненадват от интелигентни и умни жени, защото са рядкост. Поради това, срещайки такава жена, господата първоначално се сепват, защото не са подготвени за такъв вид общуване. Но малко след това, с всяка една изминала минута, тези дами се превръщат в наркотик и мъжете се опияняват все повече и повече от тях. Хубавото на този наркотик е, че колкото и да взимаш от него, няма опасност да прекалиш с дозата.

Харесва ли ви статията? Споделете я с приятелите си!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ