Житейски хороскоп за родените под знака на Лъва

9097
Житейски хороскоп за родените под знака на Лъва
Житейски хороскоп за родените под знака на Лъва

Лъвовете са личности, които са родени в периода от 23 юли до 23 август. Това е техният житейски хороскоп.

Лъвът е мъжки огнен знак под влиянието на Слънцето, който иска да бъде авторитетен и винаги доминиращ. Той не позволява никакво възражение, така че всичко, което прави, смята че е без грешка. Много е съвестен, но понякога и зъл. Неговата потребност да се изтъква понякога го кара да се държи като тиранин.

Лъвовете се отнасят много благосклонно към своите познати и приятели, но винаги се опитват да покажат, че са над тях и че те носят положителната енергия в компанията. Изпълнени са с воля, енергия и много амбиции. Не отстъпват от своите идеи, но те винаги носят късмет и добри позиции в живота. Харесват големи партита и церемонии и искат винаги да изтъкват своите успехи пред другите. Много изискват от живота и мислят, че това е нормално.

Много са мъдри, морални и постоянни в своите възгледи. Имат огромна отговорност към семейството си и се радват, когато те се обръщат към тях за съвет или помощ. Понякога са консервативни и имат старомоден вкус.

Лъвовете искат около себе си много комфорт. Презират всички примитивни хора и не харесват спонтанността, а искат планове и организация. Те са хора, които са много ефектни, където и да се появят, но трудно се приспособяват към ситуация, в която има някой, който се опитва да бъде еднакво силен като тях. Силните им качества са добротата и достойнството, а най-големите недостатъци – дързостта и прекаленото желание за величие.

Реклама
loading...

Живота поднася на хората, родени в този знак много възможности за успех в професионален план. През целия си живот са обкръжени от различни хора. Освен тези, които са лоялни и предадени, често около тях има и такива, които искат само да се възползват от тях, но Лъвовете много късно го осъзнават. Това е един от знаците, които най-често може да бъде използван, и въпреки че веднага искат да си отмъстят, такива ситуации нанасят голям удар на тяхното его.

Вижте още: Коя е идеалната професия за вас според астролозите?

Според житейския хороскоп напредъка в кариерата дължат на силните умения, които притежават. Могат отлично да управляват хора, но много често тяхното поведение е високомерно и заповедническо. Въпреки това, имат огромната способност да разберат чуждите проблеми, а и отлично работят с млади хора. Най-добрата работа за тях е в областта на неправителствените организации, армия, право, както и театър.

Щастливите им числа са: 1, 2 и 9. Благоприятни дни: събота и вторник.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ