Житейски хороскоп за родените под знака на Лъва

Житейски хороскоп за родените под знака на Лъва
Житейски хороскоп за родените под знака на Лъва

Лъвовете са личности, които са родени в периода от 23 юли до 23 август. Това е техният житейски хороскоп.

Лъвът е мъжки огнен знак под влиянието на Слънцето, който иска да бъде авторитетен и винаги доминиращ. Той не позволява никакво възражение, така че всичко, което прави, смята че е без грешка. Много е съвестен, но понякога и зъл. Неговата потребност да се изтъква понякога го кара да се държи като тиранин.

Лъвовете се отнасят много благосклонно към своите познати и приятели, но винаги се опитват да покажат, че са над тях и че те носят положителната енергия в компанията. Изпълнени са с воля, енергия и много амбиции. Не отстъпват от своите идеи, но те винаги носят късмет и добри позиции в живота. Харесват големи партита и церемонии и искат винаги да изтъкват своите успехи пред другите. Много изискват от живота и мислят, че това е нормално.

Много са мъдри, морални и постоянни в своите възгледи. Имат огромна отговорност към семейството си и се радват, когато те се обръщат към тях за съвет или помощ. Понякога са консервативни и имат старомоден вкус.

Лъвовете искат около себе си много комфорт. Презират всички примитивни хора и не харесват спонтанността, а искат планове и организация. Те са хора, които са много ефектни, където и да се появят, но трудно се приспособяват към ситуация, в която има някой, който се опитва да бъде еднакво силен като тях. Силните им качества са добротата и достойнството, а най-големите недостатъци – дързостта и прекаленото желание за величие.

Живота поднася на хората, родени в този знак много възможности за успех в професионален план. През целия си живот са обкръжени от различни хора. Освен тези, които са лоялни и предадени, често около тях има и такива, които искат само да се възползват от тях, но Лъвовете много късно го осъзнават. Това е един от знаците, които най-често може да бъде използван, и въпреки че веднага искат да си отмъстят, такива ситуации нанасят голям удар на тяхното его.

Вижте още: Коя е идеалната професия за вас според астролозите?

Според житейския хороскоп напредъка в кариерата дължат на силните умения, които притежават. Могат отлично да управляват хора, но много често тяхното поведение е високомерно и заповедническо. Въпреки това, имат огромната способност да разберат чуждите проблеми, а и отлично работят с млади хора. Най-добрата работа за тях е в областта на неправителствените организации, армия, право, както и театър.

Щастливите им числа са: 1, 2 и 9. Благоприятни дни: събота и вторник.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ