Пречистете дебелото черво по естествен път и отстранете токсините

Пречистете дебелото черво по естествен път и отстранете токсините
Пречистете дебелото черво по естествен път и отстранете токсините

Нашето дебело черво е орган от изключителна важност, защото е отговорен за унищожаването и премахването на токсините от тялото ни.

В случай на нарушение на функциите му, токсините започват да се натрупват в организма, а това може да доведе до редица здравословни проблеми. Токсините обикновено се натрупват в дебелото черво в резултат на лошият и нездравословен начин на живот, а веднага след като те започнат да ферментират, има риск от това да влязат в кръвообращението и да предизвикат редица сериозни усложнения на здравето.

Ето защо ние настоятелно ви препоръчваме да извършвате периодично пречистване на червата.

Въпреки факта, че има няколко начина за пречистване на червата, всички те се нуждаят от помощта на квалифициран медицински специалист, а освен това, отнемат време и могат да бъдат твърде скъпи. Ето защо ние ще ви покажем един естествен алтернативен метод, който е по-евтин и много по-ефективен, отколкото повечето лекарства днес.

Съставките, използвани в рецептата имат силни почистващи свойства: те са богати на основни хранителни вещества, минерали, витамини, антиоксиданти и вода, които могат да помогнат за измиване на остатъците от стените на червата. В допълнение към пречистването на дебелото черво, сокът ще попречи на образуването на газове и ще възстанови баланса на течности в червата.

Реклама
loading...

Необходими продукти:

• 1/2 чаша пресен ябълков сок
• 2 чаши лимонов сок
• 1 чаена лъжичка сок от джинджифил
• 1/2 чаена лъжичка морска сол
• 1/2 чаша филтрирана вода

Вижте още: Природен антибиотик, който премахва всички инфекции в организма

Начин на приготвяне и употреба:

Започнете като заврите водата и я оставите настрана да се охлади леко, добавете солта и разбърквайте, докато тя се разтвори. След това добавете ябълковия, лимоновия и джинджифиловия сок и приемайте тази смес 3 пъти на ден (преди закуска, обяд и вечер преди лягане). Тази процедура се повтаря всеки ден в продължение на 1 седмица, за да бъде дебелото ви черво чисто и здраво.

Забележка. Важно е да се консултирате с вашия лекар, ако имате високо кръвно налягане или ако сте на определен вид лекарства, преди да започнете да приемате това средство.

Хареса ли ви статията? Споделете я с приятелите си!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ