Картите Таро, съответстващи на всяка зодия. Каква е вашата?

2374
Картите таро, съответстващи на всяка зодия. Каква е вашата?
Картите таро, съответстващи на всяка зодия. Каква е вашата?

Независимо дали сте фен на картите Таро или не, трябва да признаем, че има нещо мистериозно в тях. Може би фактът, че са били използвани от векове.

Въпреки че картите Таро и астрологията много се различават, те все пак са свързани по няколко начина. За някои карти Таро в тестето се казва, че представляват 12-те зодии.

Картите Таро имат голям принос в това да разберете вашия характер, предизвикателствата, пред които бихте могли да се изправите в живота си и духовните уроци, които трябва да научите.

Ето какво казва вашата карта Таро:

Овен (Цар)

Реклама
loading...

Царят е фигура на лидерство, някой, който използва своята харизма и чар, за да получи това, което иска от хората. Когато картата е обърната с главата надолу, това означава, че трябва да промените нещата, я посоката която искате. Но най-вече тази карта означава, че имате необходимите качества, за да постигнете целите в живота си.

Телец (Жрец)

Тази карта представлява духовния преход от ученик към учител. Жрецът съветва да научите всичко, което трябва за това, което сте решили да правите. Учете бавно и подробно, и бързо ще започнат да ви търсят за съвети. Заслужете уважение, като разширите познанията и опита си. Станете истински експерт в областта, а не само да говорите напразно.

Близнаци (Любовница)

Любовницата е карта, която представя предизвикателството да намерите най-подходящия партньор. За Близнаците представлява лично предизвикателство да вземат решение по кой път да тръгнат. Тази карта съветва Близнаците внимателно да обмислят своите дългосрочни интереси, преди да вземат решение. Бъдете готови да направите компромис и така много по-лесно ще успеете да се посветите на пътя, по който ще се решите да тръгнете.

Рак (Колесница)

Както водача на колесницата, така и Ракът използва своите умствени способности, за да фокусира енергията си там, където има най-голяма нужда. Тази карта е само напомняне да бъдат силни през промените, които идват в живота преди най-накрая да се установят на едно място. Много места ще наричате дом, преди наистина да намерите вашия истински дом. Но всичко ще бъде наред.

Лъв (Сила)

Може би ви изглежда, че тази карта не се нуждае от обяснение, но има много повече детайли около нея, отколкото си мислите. Разбира се, тя представя и физическата сила на Лъва, но и съветва тези, които притежават тази карта, че тяхната сила ще бъде подлагана на изпитание много пъти. В този тест не трябва да използвате физическа сила, а вашата духовна сила ще ви помогне да победите предизвикателствата. Част от вашата цел в живота е да вдъхновите със смелост другите, но най-напред трябва сами да направите разлика между егото и своя вътрешен глас, който интиуитивно ви води през целия живот.

Дева (Отшелник)

Отшелникът показва колко тежък и уморителен може да бъде външния свят за момичета Дева, които са много по-чувствителни, отколкото показват. На вас ви трябва време, за да си починете от света, да се задълбочите в мислите си, и да намерите време за себе си. Не трябва да разчитате на други, тъй като всички отговори и мъдрости можете да откриете в себе си. Вашата вътрешна мъдрост ще ви покаже целта в живота. Слушайте вътрешния си глас!

Везни (Справедливост)

Тази карта не само представлява желанието на Везните за равенство и справедливост, но и ги учи как да се справят със света, който е несправедлив. Тази карта показва жена с везна, която измерва своите желания спрямо своите нужди. Трябва да намерите баланса, за да можете да живеете в хармония с вашите решения, а за да постигнете необходимия баланс трябва да се откажете от вашите строги определения за това какво е наред и какво не, и да приемете факта, че дори и вашите недостатъци са перфектни по свой начин.

Скорпион (Смърт)

Картата на смъртта не представлява буквално смъртта на един човек, затова не се страхувайте. Тази карта представя процеса на трансформацията в нов живот. Животът на Скорпионите е пълен с трансформации. Можете да се чувствате сякаш сте живели много животи в един. Тази карта ви съветва да продължите да се движите в живота и да се откажете от хората и нещата, които вече не са ви от полза и само ви теглят назад. Само по този начин можете да разгърнете вашия истински потенциал.

Стрелец (Умереност)

Картата умереност принадлежи на Стрелците. Тя символизира духовното пречистване, намиране на баланс, постоянно криволичещ поток, чувство за намиране на златната среда. Таро картата ви подсказва да използвате вашата творческа сила и себеизява, за да постигнете успехи. Картата е като малък пъзел, който ви показва как да наредите живота си.

Козирог (Дявол)

Козирогът е знак, който е силно ориентиран към своя статус в обществото. През цялото време се посвещава на това живота му да изглежда идеален. Тяхната Таро карта, Дяволът, ги насърчава да се справят с тъмната си страна и с тяхната сянка. Внимавайте с негативността и вярванията, за да постигнете пълната духовна трансформация, която искате.

Водолей (Звезда)

Тази карта представлява характера на Водолея. Оцветен като на снимката, с един крак във водата и един на сушата, техния характер символизира баланса между интуицията и стабилността. Звездата горе в левия ъгъл служи като напомняне, че на Водолеите не им е съдено да се слеят с останалата маса.

Вижте още: Дева – подробен годишен хороскоп за 2017 година

Риби (Луна)

Както знака на Рибите, така и картата на Луната е свързана с мечти, идеализъм и подсъзнание. Картата представя паранормалните видения, които получавате в дълбоко отпуснато състояние на ума, докато спите. Картата служи като напомняне за Рибите да слушат вътрешната енергия на тялото си. Ако чувствате, че дадено място е пълно с лоша енергия, тръгвайте си. Ако чувствате позитивната енергия на мястото, това е знак, че трябва да продължите.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ