На колко години ще започне истинското ви щастие според хороскопа?

2419
На колко години ще започне истинското щастие според хороскопа?
На колко години ще започне истинското щастие според хороскопа?

Смята се, че в живота на всеки човек има период, в който всичко му върви по вода – работа, учене, любов, пари … Което не означава, че и през останалото време няма да е щастлив, но специално в този етап тревогите и негативните емоции са сведени до минимум. Да си представим, че животът е един кръг, разделен по години на четири времеви сектора – детство, съзряване, зряла възраст и старост. Във всеки сектор има по три зодии. И тези зодии се чувстват най-щастливи в периода, който техния сектор обхваща.

0-21 г.
Овен, Близнаци, Телец

Те са енергични, импулсивни, често егоистични, любопитни и тяхната движеща сила винаги е личният интерес. Също като децата. В периода до 21-вата си година, те трябва да се възползват максимално от всяка възможност. Да не се страхуват да бъдат себе си, колкото и критики да получават. Всичко, което решат, могат да постигнат с лекота. И нека тези цели не бъдат посредствени, а такива, които дълго време ще им носят дивиденти.

22-40 години
Рак, Лъв, Дева

Комуникативни, суетни, държат на своето и вярват, че разбират от всичко. Точно както един млад човек, който скоро е получил своята самостоятелност и вече се чувства “голям човек”. Те имат 2 движещи сили – желание да потиснат другия и интересите на семейството и приятелите си. През периода 21-40 години, тези зодии ще се чувстват истински уважавани и обичани. От тях зависи до колко ще се възползват от това. По принцип не са фенове на големите цели, но истината е, че дори те няма да им се опрат в “щастливия” им етап.

Реклама
loading...

Вижте още: Какъв е кармичният ви хороскоп според датата на раждане?

41-53
Везни, Скорпион, Стрелец

Справедливи, може да им се вярва, гледат по различен начин на живота. Но също така са и малко арогантни с постоянното си желание да напътстват и преподават уроци за живота. Също както един вече зрял човек, който е видял и научил много. Тяхната движеща сила е реализиране на амбициите. В периода от 41-вата до 53-ата година, те ще бъдат в хармония със себе си. Това е етап на блаженство, нови хоризонти и изпълващи емоции.

54 години
Козирог, Водолей, Риби

Мъдри, често се тревожат за нещо, понякога състрадателни, понякога абсолютно коравосърдечни. Също както един възрастен човек, който е видял всичко, изпитал всичко и знае как да се държи в дадена ситуация. Движещата сила на тези зодии е изпълнението на колективни цели. Поставете ги в екип, дайте им задача и само за няколко часа те ще са изпъкнали с таланти и идеи. След навършване на 54 години ги чакат много успехи, много удоволствие и достатъчно свободно време, което да посветят на себе си и своите близки. Ако изобщо има нещо като “блажена старост”, тогава тя е запазена точно за тези 3 зодии.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ