Тайната на вечната младост. Изглеждайте с 20 години по-млади…

21222
Тайната на вечната младост. Изглеждайте с 20 години по-млади...
Тайната на вечната младост. Изглеждайте с 20 години по-млади...

Искате ли да научите тайната на вечната младост? Ще изглеждате невероятно, само след една година! Рецептата е тествана от много жени и е събрала хиляди положителни коментари! Достатъчно е да се пие по 1 супена лъжица на ден от тази вкусна смес и ще бъдете по-млади с всеки изминал ден. Бъдете красиви и млади.

Ефектът е зашеметяващ! Ако се консумира редовно (и се прилага 2 пъти годишно), то на 45 ще изглеждате като на 30 и общия тонус на организма, също ще отговаря на тези години.

И все пак … пийте чай от корен от джинджифил, най-малко веднъж на ден.

Начин на приготвяне:

– 100 милилитра лимонов сок
– 200 грама мед
– 50 милилитра зехтин

Реклама
loading...

Смесете всички продукти и приемайте от този еликсир на гладно по една чаена лъжичка.

Консумирайте 3 пъти дневно, около 15 – 20 минути преди хранене.

След като употребите цялото количество – направете почивка за около половин година. През това време трябва да пиете чай от джинджифил. А ето и рецептата за него:

Половин чаена лъжичка от корен от джинджифил се изсипва в 200 грама вряща вода, добавете лимон на вкус. Който не може да го пие без нищо, може да добави сушени плодове или мармалад, локум, но без захар!

Вижте още: Перфектна кожа според тайните за красота на индийските жени!

С течение на времето, докато свикнете, можете да увеличите дозата джинджифил до 1 чаена лъжичка. Обикновено еликсирът се приема през март и октомври-ноември.

Той ще ви помогне да възстановите своето здраве и младост! Ще забележите, че изглеждате по-добре, весели сте и имате желание за работа! Хората наоколо също ще забележат промените и ще ви отрупат с комплименти! Бъдете красиви и здрави!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ