Невероятна маска за лице, която почиства и подмладява кожата!

3876
Невероятна маска за лице, която почиства и подмладява кожата!
Невероятна маска за лице, която почиства и подмладява кожата!

Отлична маска за лице!

Докато разглеждаше сватбения си албум, Джон забеляза колко млад и красив е на снимките. Жена му беше усмихната и изглеждаше толкова красива. Но тя все още беше елегантна и млада, за разлика от него.

Джон отиде в спалнята и се погледна в огледалото. Лицето му изглеждаше тъмно и подпухнало. Чудя се кога остарях толкова? И защо изглеждам толкова зле? Това се случва с много хора. Жените полагат ежедневни грижи за красотата си, но мъжете рядко отделят време за това и в крайна сметка изглеждат по-стари.

Джон реши, че трябва да направи нещо, за да възвърне младежкия си вид и да изненада жена си. Затова открил рецепта, която сега иска да сподели със света.

Тази рецепта ще подмлади лицето ви. Тя ще овлажни кожата и ще ви помогне да поддържате лицето си чисто. Също така ще премахне токсините и излишните мазнини, натрупани върху кожата.

Реклама
loading...

Най-хубавата част е, че рецептата включва натурални продукти, не съдържа химикали и няма странични ефекти. Освен това е и евтина, така че няма допълнителен натиск върху бюджета ви.

Можете да опитате тази рецепта у дома, без да се налага да посещавате спа център, за да получите по-млада кожа. Резултатите ще бъдат видими само след 2 седмици.

Как действа?

Тази рецепта ще премахне белези, старчеси петна и ще се пребори с акнето. С минимални усилия ще имате чиста и блестяща кожа.

Продуктите, които са ви необходими, включват сода за хляб и кокосово масло. Натриевият бикарбонат, който е добре известен като сода за хляб, помага да се регулира рН на кожата. Отстранява излишната мазнина от кожата и ефективно премахва мъртвата кожа. Кокосовото масло има лечебна сила, която възстановява увредената кожа, премахва бръчките и предотвратява акнето.

Комбинацията от тези две съставки е невероятна!

Начин на приложение:

– Ако имате мазна кожа, разбъркайте 1 супена лъжица кокосово масло с 1 супена лъжица сода за хляб, за да направите маска за лице.
– Ако имате суха или нормална кожа, разбъркайте 1 супена лъжица кокосово масло с ½ чаена лъжичка сода за хляб.
– Нанесете маската върху лицето и оставете за 10 минути.
– Изплакнете с топла вода и избършете с чиста кърпа.
– Използвайте този продукт 2-3 пъти седмично и ще забележите невероятни резултати.

Вижте още: Внимание! 11 качества, които вадят на показ провинциалното във вас!

В рамките на 2 седмици Джон получи млада кожа, а съпругата му не можеше да повярва на резките промени във външния му вид. Опитайте това невероятно средство и изглеждайте по-млади.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ