Свалете 10 сантиметра от талията за 4 дни – неверятно, но възможно!

3308
Свалете 10 сантиметра от талията за 4 дни - неверятно, но възможно!
Свалете 10 сантиметра от талията за 4 дни - неверятно, но възможно!

Звучи невероятно, но е напълно възможно да свалите 10 сантиметра от талията за 4 дни, ако малко се потрудите и се откажете от всякаква мазна и калорична храна в продължение на четири дни и консумирате само здравословни хранителни стоки.

Горещото време и многото оферти от туристическите агенции привличат вниманието с ежегоден празник, който непременно се свързва с плаж, бикини и шорти. И вие вече мислите каква диета трябва да спазвате, за да изглеждате по-добре…

Добрата новина този път е, че не се налага да се потите във фитнеса или да гладувате. Решението идва от диетоложката Синтия Сас, направила рецепта за диетична напитка, с помощта на която можете да намалите обиколката на талията с 10 сантиметра, което е пропорционално на загубата от около 3 килограма, и то само за 4 дни!

Вижте още: Жена постави сода под очите си, резултатът бил невероятен!

За подготовката на тази напитка ще са ви необходими: 2 литра вода, 1 краставица, 1 лимон, чаена лъжичка джинджифил на прах и 12 листа мента.

Реклама
loading...

Измийте добре лимона и го нарежете на тънки кръгове заедно с кората. Поставете го в подходящ съд с 2 литра вода. Измийте и краставицата, нарежете я на кръгчета и я добавете във водата, след което прибавете ментата и джинджифила. Разбъркайте добре продуктите, поставете капак и оставете в хладилника за една нощ.

На следващия ден изпийте цялата напитка в рамките на деня. Вечерта се подготвя нова доза за следващия ден. Трябва да консумирате напитката поне 4 дни и да не пиете други течности, за да постигнете очакваните резултати.

Напитката ще ви допадне толкова много, че ще искате да продължите да я пиете …

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ