Вижте какъв е правилният начин да стоплим пицата

442
Вижте какъв е правилният начин да стоплим пицата
Вижте какъв е правилният начин да стоплим пицата

Колко пъти са ви оставали няколко парчета пица, но не можете да им се насладите напълно, защото не можете да възстановите първоначалния й вкус? Вижте правилния начин за притопляне на пица.

Никой не иска да изхвърли няколко парчета пица, особено когато са толкова вкусни. Някои хора могат да ги изядат и студени, а останалите се опитват да ги стопят в микровълнова печка.

Никой обаче не харесва когато долната част на пицата стане малко по-влажна и изгуби вкуса си. Пицата, притоплена в микровълнова фурна губи вкуса си и затова микровълновата е най-лошия вариант за топлене на пица.

Ако искате вашата пица да има същия вкус, тестото да е хрупкаво, а кашкавалът разтопен, сякаш току що е приготвена, трябва да използвате тиган за затопляне.

Реклама
loading...

Тази пазена в тайна техника за затопляне беше публикувана в интернет преди известно време и получи хиляди коментари.

Този начин е използван за първи път в пицария в Бруклин, Ню Йорк. Според инструкциите пицата трябва да се затопли до по-ниска от средната температура в незалепващ тиган.

Вижте още: Ютията може да се почисти идеално с тези леснодостъпни средства!

След две минути, когато долната част започне да става хрупкава, трябва да се поставят две капки вода в тигана, далеч от пицата и температурата да се намали от средна на ниска.

След това трябва да поставите капак върху тигана и да оставите пицата под пара за една минута. По този начин парчетата ще станат хрупкави, а кашкавалът ще се разтопи. Така притоплената пица може да се яде с удоволствие.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ