От добрите към лошите: Какви съпруги са жените според хороскопа?

516
От добрите към лошите: Какви съпруги са жените според хороскопа?

Ние приемаме идеята за брак още от най-ранна детска възраст, така че не е чудно, че от малки жените фантазират каква сватба биха искали да имат. Вижте какви съпруги ще бъдат различните зодии.

Всички ние встъпваме в брак с различен замисъл и различна идея, но и се надяваме, че ще трае вечно.

И така, ако анализираме жените според хороскопа, ще разерем с кои от тях бракът е идеален и има потенциал да продължи вечно и с кои е невъзможен?

Зодиакалните знаци се подредени от най-добрите жени към най-лошите:

1. Рак

Реклама
loading...

Ако търсите лоялен човек, с който можете да поставите здрави основи, вашата идеална съпруга е родена под знака на Рака. Жените Раци обожават семейството и правят всичко, за да имат хармоничен брак. Не лъжат и се обвързват за цял живот. Техните намерения винаги са добри и чисти.

2. Риби

Рибите са любящи съпруги и ще направят абсолютно всичко, за да бъде партньора им щастлив. Притежават развита креативност, чудесни партньори са за създаване на семейство и за отглеждане на интелигентни деца. Рибите са пълни с разбиране, умни са и лоялни.

3. Везни

Везните са най-приятните хора. И стават още по-приятни, ако се омъжите за тях. Жените Везни са динамични мислители, които имат дългосрочни цели и ще ви вдъхновяват да постигнете същото. Те никога няма да ви предадат, а на свой ред искат нежност. Презират манипулативните хора. Обичат секса и са готови да експериментират.

4. Телец

Тяхната упоритост и желанието за конструктивни разговори са това, което ще запази динамиката в брака. Жените Телци са интелигентни и не просто искат физическо обвързване. Вие ще трябва да им предложите повече от вашето присъствие. Като съпруги те са лоялни, стига да са доволни. Имат изразен майчин инстинкт.

5. Водолей

Въпреки че Водолеите се считат за силни и независими, те са в състояние да предложат невероятна любов и подкрепа на партньора в живота си. Само трябва да внимавате да не им станете скучни, защото не понасят монотонността. Те са умни и си заслужава да ги задържите. Като съпруги са един от най-добрия избор, който мъж може да направи.

Вижте още: Какво крие жената Стрелец за себе си?

6. Козирог

Жените Козирози умеят много добре да балансират между бизнеса, домашните задължения, децата и съпруга, така че те са много подходящи за щастлив брак. Когато встъпите в брак с Козирог, ще разберете, че тяхната организираност ще направи живота ви по-лесен.

7. Близнаци

Имате любовта и подкрепата им, но докато сте им интересни. Когато се променят интересите им, те се променят като личности. Близнаците като съпруги са креативни, лоялни и страстни, но остават верни на знака си – “двулицеви” са. Трябва да задоволите и двете страни, ако искате хармонията да продължи.

8. Скорпион

Не е толкова ужасен избор, но не е и най-добрият. Жената Скорпион ще извлече най-доброто от всеки човек. Като съпруга тя ще се опита да опровергае мнението ви повече от очакваното. Ще ви покаже колко е вашият праг на търпение.

9. Дева

Трябва да се откажете да бъдете лидер във връзката, ако се ожените за Дева. Тя знае какво е добро и какво не за двама ви. Понякога е най-добре да кажете “да, скъпа” и да го мислите.

10. Лъв

Съпругите Лъвици ще ви дадат всичко, което имат. Нейните щастливи и депресиращи моменти са много чести и ако тя не знае какво иска, очаква другите да бъдат виновни, предимно съпругът й.

11. Овен

Жените, родени в знака на Овена са фантастични и прекрасни. Лесно е да се влюбите в тях. Като съпруги са лоялни, но очакват екстремна лоялност и от другата страна. Ако почувстват, че изстивате към тях, ще ви оставят без да мислят. Уверете се, че не ги разочаровате, иначе ще разберете какво означава дявол.

12. Стрелец

Като съпуги са фантастични и се борят за това, което искат. Но те обичат свободата. Дори ако успеят да останат лоялни, може да не се впишете в голяма част от творческите им планове. Можете да изпитате перфектния брак само ако искате странно ежедневие.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ